Arınç Kula'nın Eşsiz Güzelliklerine Hayran Kaldı

Eski Devlet Bakanlarından Bülent Arınç Kula'da gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında, Kula'nın tarihi evlerini ve sokaklarını gezdi. Restorasyonu tamamlanan evler ile restorasyonu devam eden evlerde incelemelerde bulanan Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç'a Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı..

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Eski Devlet Bakanlarından Bülent Arınç Kula'da gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında, Kula'nın tarihi evlerini ve sokaklarını gezdi. Restorasyonu tamamlanan evler ile restorasyonu devam eden evlerde incelemelerde bulanan Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç'a Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Hikmet Aybars Hayta, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ömer Beyoğlu, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Selim Urlu ve Murat Yanbolu, Kula Dokumacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fehmi Yıldırım ile vatandaşlar eşlik etti.

Kula'ya merhum İmam Mahmut Özkara'nın hayır yemeği için gelen Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un misafiri olarak Kula sokakları ve evlerinde kısa bir inceleme gezisi yaptı. Kula'da gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Arınç, turizmin ön plana çıkması adına yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'dan Kula'da yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alan Arınç, Anemon Butik Oteli ve restorasyonu devam eden Rahmi Erdil evini ve son olarak Beyler Evinde incelemelerde bulundu. Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç, Kula'nın kendisinde özel bir yere ve öneme sahip olduğunu belirtti. Kula'da kadim dostluklar kurduğunu belirten Arınç, yapılan çalışmaların Kula ve Kulalılar için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç'ın Kula'ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını ve çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini belirtti. Başkan Tosun, "Kula gelecek yıllara iyi hazırlanması gereken, Ege Bölgesinin yaşayan tarihi kentlerinden birisi. Bu özelliğinin gelecek yıllarda turizme daha verimli bir şekilde aktarabilmesi için gerekli olan çalışmaları başlattık. İnşallah bu yapılan yatırımlar Kula'nın gelecek yıllarda daha iyi noktalara taşınmasında önemli bir pay sahibi olacak. Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç Beyin Kula'ya ve bizlere verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN