Başkan Alhan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Başkan Alhan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. Alhan mesajında, Bugün, millet iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin çatısı yüce Meclisimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü kutluyoruz.

Başkan Alhan’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. Alhan mesajında, Bugün, millet iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin çatısı yüce Meclisimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü kutluyoruz.

Büyük önder Atatürk'ün bu önemli günü çocuklara adayarak, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmesi, ülkemizin çocuklarımıza verdiği önemi ortaya koymaktadır. Bugün tüm dünyada yaşanan savaşların ve kavgaların gelecekte yaşanmaması için çocukların hep birlikte el ele olmasının, büyük önem taşıdığını ifade eden Alhan, şunları kaydetti:

Çocuklarımızın olan bu bayramın, dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyorum. Şehirlerimizin kalkınması, ülkemizin daha güzel yarınlara kavuşması, milletimizin gülen yüzü ve dünya barışı için sevgili çocuklarımıza güveniyoruz.

Bu düşüncelerle, TBMM’nin açılışının 97. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli mücadelede emeği geçen ecdadımızı saygı ve rahmetle anıyorum."dedi

Bakmadan Geçme