BAŞKAN COŞKUN' ESNAF KEFALET YÖNETİMİ VE ÖZLEM SEYAHAT İLE YEMEKTE BULUŞTU

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, bu aşkam Kaya Magnesia Spa & Wellness otelde Özlem Seyahat ile akşam yemeğinde buluştu.

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, bu aşkam Kaya Magnesia Spa & Wellness otelde Özlem Seyahat ile akşam yemeğinde buluştu.

Bu aşkam Kaya Magnesia Spa & Wellness otelde düzenlenen yemeğe, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, öncülük etti. Yemekte Büyükşehir Koordinatörü İbrahim Kutar, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Özlem Seyahat Başkanı Mehmet Solmaz, Özlem Seyahat Başkan Yardımcısı Veli Albayrak, Özlem Seyahat Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri ve başkanlar katıldı.

Ana temanın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin, Yeni Yönetimi, Özlem Seyahatin Büyük şehirle birlikte ortaklaşa kurulan sistem hakkında ileriye dönük istişare yemeği olduğu öğrenildi.

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun' düzenlemiş olduğu bu yemeği Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Üyeleri ile Turgutlu Özlem Seyahat üyelerinin birlik ve beraberliğinin artırılması adına verildiğini ifade etti.

Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yemekte konuşma yapan, Turgutlu Özlem Seyahat Başkanı Mehmet Solmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, adına ve Özlem Seyahat üyeleri ile birlik beraberliğimizi arttırmak Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yeni kurulan sistemde birlikte hareket etmek adına ayrıca 10 Mart 2017 de yeni bir yönetim kurulu oluştu yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve yeni araçlarımızın faaliyete girmesi adına böyle bir karar aldık böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinde öncülük ettiği için Hasan Hüseyin Başkanımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Yemekte konuşan, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Bu akşam berber olmamızın iki tane nedeni var. Birincisi yeni seçilmiş olan yönetimdeki arkadaşlara başarı dilemek ve sonuna kadar yanlarında olduğumu söylemek adına bu yemeğin adıl amacı bu ve birde bütün üyelerin uzun bir süredir sorunlarını paylaştığı bir ortam olmamıştır. Ben Hasan Hüseyin Coşkun olarak her üç ayda bir böyle bir organizasyon yapma sözünü buradan veriyorum. Birlik ve beraberliğimizi korumak adına bu tarz organizasyonların gerekli olduğuna değindi. Başkan Coşkun beklentimizin üzerinde bir katılım oldu bu yemeğe katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Coşkun'un düzenlemiş olduğu istişare ve birlik beraberlik yemeğine katılım beklenenden fazla olduğu gözlerden kaçmadı. Yemekte Üyeleri görüşlerini alan Başkan Coşkun tek tek karşıladı ve tek tek uğurladı. Coşkun, her ay bu toplantıların tekrar edileceğini sık sık bir araya geleceklerini belirtti. Coşkun, Bizlerin vizyon sahibi olması için birlikteliğimizi her zaman sağlamamız lazım.

Turgutlu için hizmet eden insan benim için en değerli insandır, siyasi görüşü ne olursa olsun. Üyelerimizin, esnafımızın, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına her zaman cevap vermek istiyoruz. İstişarelerimizin devam etmesini istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yemekten sonra Başkan Coşkun, yaptıkları hizmetler ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra hatıra fotoğrafı çektirilerek gece sona erdi.

HABER: Haşim KARATAŞ

Bakmadan Geçme