Başkan Tosun, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nı Ağırladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Nazım Baytok ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Tosun, Baytok'a yeni görevinde başarılar diledi.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Teşkilatı Başkanlığına getirilen Nazım Baytok, yönetim kurulu üyeleri ve Kula Ülkü Ocakları Başkanı Raşit Akmeşe ile birlikte,  Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ziyarette bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Kula’nın geleceğini ilgilendiren yatırımlar görüşüldü. MHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Tosun, “Hizmet için çıktığımız bu yol, bir bayrak yarışıdır. Taşıdığımız bayrağı büyük bir heves ve ilk günkü heyecan ile taşımaya devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanımız ve değerli dostum İbrahim Kilimci ile çıktığımız bu kutsal yola değerli kardeşim Kula İlçe Başkanımız Nazım Baytok ile devam ediyoruz. İnşallah hayırlı hizmetleri el ele birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Kula’da geçtiğimiz her gün üzerine bir şeyler koyarak hizmet üretmek için çalışıyoruz. Kula Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştırmak bizlerin önceliğini oluşturuyor’ dedi. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Nazım Baytok’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Beraber yola çıktığımız günden beri gerek ilçe teşkilatımızla gerekse meclis üyelerimizle birlikte özverili bir şekilde çalışıyoruz. MHP İlçe Teşkilat Başkanlığı görevine getirilen Nazım Başkanımızla aynı özveriyle çalışarak Kula’mızın ihtiyacı olan hizmeti hemşerilerimize kavuşturacağımıza inanıyorum. Yeni görevinde kendisine ve yönetimine başarılar dilerim ” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN