Başkan Tosun'dan Erenbağı'na Cuma Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geleneksel hale getirdiği Cuma ziyaretlerinde bu hafta Erenbağı Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Erenbağı'nda vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Tosun, mahallelere hizmet atağının devam edeceğini söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma günü ziyaretlerinde Erenbağı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Erenbağı Mahalle Camii’nde kılınan Cuma namazında; Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Aybars Hayta, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ömer Beyoğlu, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Murat Yanbolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Adem Zobudoğuş, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer, daire amirleri ve vatandaşlar birlikte saf tuttu. Cuma namazının ardından mahallelilerle buluşan Kaymakam Güven, Başkan Tosun ve beraberindekiler vatandaşın talep ve sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Tosun ve beraberindekiler kabri Erenbağı’nda bulunan Nasuh Baba Türbesi’ni ziyaret ederek dua okudu. Vatandaşların sorularını cevaplandıran Başkan Tosun, ''Erenbağı, Kula’mızın sınır mahallelerinden birisidir. İnşallah, Erenbağı için daha güzel çalışmalarımız olacak.'' diye konuştu.

Başkan Tosun, "Allah, Birliğimizi Bozmasın''

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçe merkezinde yapılan hizmetlerin sırasıyla mahallelere de yapıldığını belirterek, “Altyapısını sağlıklaştırdığımız, kilit parke taş döşemesini tamamladığımız Erenbağı Mahallemizdeki samimi güler yüzlü hemşerilerimizle Cuma namazında bir araya geldik. Zeytin ağaçlarıyla dolu yemyeşil doğası ile güzel Mahallemizde bulunan Nasuh Baba Türbesi'ni ziyaret ederek Rabbim'e el açıp dua ettik. Allah birliğimizi beraberliğimizi rahmeti ile muhafaza etsin. Kula’yı eğitimden kültüre, spordan altyapı çalışmalarına kadar her alanda geliştirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme