BAŞVURU İÇİN SON TARİH 20 MART 

Yuntdağı'nda üreticiye destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, fidan desteği için talep topluyor. Hibe fidanlar için son başvuru tarihinin 20 Mart Pazartesi olduğunu hatırlatan

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Yuntdağı’nda üreticiye destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, fidan desteği için talep topluyor. Hibe fidanlar için son başvuru tarihinin 20 Mart Pazartesi olduğunu hatırlatan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, gerekli şartlara sahip çiftçilere mağdur olmamaları için başvuru yapmaları çağrısında bulundu. 

Yunusemre Belediyesi Yuntdağı’nda kırsal kalkınma projelerine 2017 yılında da devam ediyor. Belediye, “1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor” projesi kapsamında ceviz ve zeytin fidanlarını üreticilere dağıtmak için talep topluyor. 20 Mart Pazartesi tarihine kadar devam edecek süreçte başvurmak isteyen üreticilerin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Kayıt Belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, arazi tapu fotokopisi, ikametgâh kâğıdı ile Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması gerekiyor.  

BAŞKAN ÇERÇİ ÜRETİCİLERE ÇAĞRI YAPTI 

Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için üreticilerden başvurularını son güne bırakmamalarını isteyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Yunusemre’deki 89 mahallemizden 65’i kırsal mahallelerden oluşuyor. Yuntdağı bölgemizde tarım ve besiciliği geliştirmek için çalışıyoruz. Kurduğumuz süt toplama merkezleri ve üreticilere yönelik eğitimlerimizin yanı sıra aşılama çalışmaları yapıyoruz. Yine üreticimize bu yıl da fidan dağıtacağız. Ceviz ve zeytin yetiştirmek isteyen Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)’ne kayıtlı üreticilerimizin 20 Mart Pazartesi Günü’ne kadar belediyemize başvurmaları gerekiyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN