Binbaşı Evren'den Başkan Şirin'i Ziyaret Etti

Turgutlu Karakol Komutanı Binbaşı Muhammet Evren de Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret ederek, kendisine plaket takdim e

Turgutlu Karakol Komutanı Binbaşı Muhammet Evren de Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret ederek, kendisine plaket takdim etti.

Turgutlu Belediyesi’nin İlçe Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirdiği genel tadilat ve dış cephe boyamaları tamamlanırken, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren de yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin’e plaket takdim etti. Ziyarette Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur, Mali Hizmetler Müdürü Nurettin Akkoç ve Azmi Gümüşoğlu da hazır bulundu.

Binbaşı Evren, “Karakol binamızın bir takım eksikleri Belediyemiz tarafından giderildi. Bu anlamda başta Sayın Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibi olmak üzere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Şirin de, “İlçemize yakışır çalışmaları yapmanın gayretindeki hizmet düşüncemizden hareketle kurum ve kuruluşlarımıza verdiğimiz desteği de sürdürüyoruz. Değerli Komutanımız Binbaşı Evren’in de talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaları tamamladık. Kendisine nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Herşeyden önemlisi vatanımızın bekçileri Mehmetçiklerimize olan manevi desteğimizle her daim yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme