ÇERÇİ KÜÇÜK SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Küçük Sanayi Bölgesi esnafı ile bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 'Yunusemre Belediyesi olarak daha geniş mekanlarda üretim yapılabilecek modern alanların oluşması amacıyla aylardır çalışıyoruz. Çalışmalarımızın semeresini almak üzereyiz' dedi.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Küçük Sanayi Bölgesi esnafı ile bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak daha geniş mekanlarda üretim yapılabilecek modern alanların oluşması amacıyla aylardır çalışıyoruz. Çalışmalarımızın semeresini almak üzereyiz” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber ve İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, oda ve dernek başkanları, Küçük Sanayi Bölgesi esnafı ile buluştu. Programda konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, küçük sanayi bölgesinde yaşanan sıkıntıları bildiklerini kaydederken; yeni sanayi sitelerinin oluşması için de çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Çerçi; “Küçük Sanayi Sitemize alternatif olacak yerler oluşturmak adına mesai harcıyoruz. Daha geniş mekanlarda üretim yapılabilecek modern alanların oluşması amacıyla aylardır çalışıyoruz. Çalışmalarımızın semeresini almak üzereyiz. Önümüzdeki sene sizlere müjdeler vereceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi’de çalışan vatandaşlarımız için de Gürle’de OSB kent için çalışmalarımız ilerliyor. Ayrıca Pazarcı esnafımız için modern Pazar yeri projelerimiz var. Geleceğin şehrini inşaa etmeye çalışıyoruz. Esnafımızı çok daha güzel bir ortamda üretim yapar hale getirmeyi hedefliyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızın da konut sahibi olması amacıyla çalışmalarımız var. Türkiye güçlü olduğu sürece biz projelerimizin hepsini hayata geçireceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN