ÇOCUKLAR BU MERKEZİ ÇOK SEVECEK

Manisa'da hizmete giren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin resmi açılışı törenle gerçekleştirildi.

Manisa'da hizmete giren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin resmi açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Yunusemre Belediyesi yatırımlarına bir yenisini ekledi. Güzelyurt Mahallesi’nde faaliyete geçen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin resmi açılışı törenle yapıldı. Törene; AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti 22. 23. Ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Can Mercül, İdris Avşar, Mustafa Dandin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Yüksel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Irmak, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, açılışta yaptığı konuşmasında vizyon ve yeni bir şehircilik anlayışıyla hizmetleri tek tek hayata geçirdiklerini belirterek, sosyal belediyecilik yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Başkan Çerçi, “Resmi açılışlarını arka arkaya yaptığımız hanım lokallerimizin yanı sıra geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için sanat ve kültür merkezleri açıyoruz.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün de katkılarıyla çocuklarımıza en iyi geleceği hazırlama gayreti içerisinde olacağız. Merkezimizin faaliyete geçmesinde büyük emekleri olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise Yunusemre Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  “Yunusemre Belediyemizin açılışlarına yetişemiyoruz. 3 yıllık bir belediye olmasına rağmen 30 yıllık bir belediye gibi hizmet veriyorlar. Yunusemre Belediyesi, Manisa’nın büyüyen ve gelişen yüzü. Bundan önce açılışlarını gerçekleştirdiğimiz hanım lokallerimiz gibi bu güzel hizmeti de Belediye Başkanımız ve ekibi mahallemize kazandırmış oldular.” Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, Çocuk ve Kültür Merkezi’ni gezerek merkezde eğitim gören miniklerle yakından ilgilendi.


 

Bakmadan Geçme