Başkan Şirin Haberleri

Başkan Şirin Haberleri

Turgutlu’da esnaf başkan Şirin’in önünü kesti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yapımı devam etmeyen, Battı - Çıktı Projesinden dolayı Ankara Asfaltı yolu üzerinde bulunan işletmeler zor zamanlar geçiriyor demiştik! Haberlerimizin üzerinden çok fazla zaman geçmeden Turgutlu’da buda oldu dedirten bir olay ile karşı karşıya kaldık.

Haberlerimiz sonrası görüşmeler başladı

Başkan Şirin, 'Turgutlu Şaha Kalktı' MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Burak Aslay, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Ziyarette, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar ile ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu.

Başkan Şirin, Unutmayın bu yaptığınız Turgutlu kamuoyuna ve Vatandaşlarımıza saygısızlıktır

TURGUTLU'DA Çiftçi perişan, Esnaf Perişan, Vatandaşlar, perişan halen samimiyetsiz bir yönetim anlayışıyla Kasaba'yı yönetmeye devam ediyorsunuz: Başkan Şirin, 'Verilen sözleri siz unutmuş olabilirsiniz ama Turgutlu unutmadı!...

Başkan Şirin ailesiyle sandığa gitti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ailesi oy kullanmak için sandık başına gitti.

Başkan Şirin'in 23 Nisan Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile T.B.M.M’nin 98. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil'den bir zafiyet daha!...

TURGUTLU Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürülüğü görevlerini yürüten aynı zamanda Başkan Şirin’in basın danışmanlığı görevini yürüttüğü de bilinen, Aşgıngil'e MASKİ'nin nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Başkan Şirin, 'Verdiğiniz sözleri siz unutmuş olabilirsiniz ama biz unutmadık!...

Turgutlu Kamuoyu sizden bir açıklama bekliyor... Geçtiğimiz 04 Nisan 2018 tarihinde ''Başkan Şirin 'Vaat Değil Söz, Veriyoruz' dediğiniz, '50 proje'den 4 yılda kaç tanesini hayata geçirdiniz'' başlıklı bir haber yayınladık. Yaptığımız özel haberde MHP'li Turgutlu belediyesi'ne ve yine MHP'li belediye başkanı Tugay Şirin' bir soru yönelttik. Ancak haberimizin üzerinden yaklaşık 12 gün geçmesine rağmen kamuoyunu aydınlatıcı cevapları alamadık.

Başkan Şirin, 'Allah nasip ederse çalışmaya devam edeceğiz'

Başkan Şirin, 'Yapılan hizmetler Turgutlu için yapılıyor. Bizlerde Turgutlu için çalışıyoruz, Allah nasip ederse de çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Şirin 'Vaat Değil Söz, Veriyoruz' dediğiniz, '50 proje'den 4 yılda kaç tanesini hayata geçirdiniz

Şimdi cevap alamayacağımızı bile bile, Turgutlu Kamuoyu adına; SORUYORUZ! Seçim vaatleriniz arasında olan '5 yılda 50 proje'den 4 yılda kaç tane projeyi gerçekleştirdiniz.  SÖZ VERMİŞTİNİZ? Seçimlerin üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Vaat edilen 50 proje'den kaç tanesi yerine getirildi.

Başkan Şirin Nisan Ayı Meclis Toplantısında Su Kesintileri Hakkında Sorulan Soruya Cevap Verdi

MANİSA'nın Turgutlu İlçesinde 2 gündür yaşanan su kesintisi ile ilgili Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye meclis toplantısında Ak Partili meclis üyesi Tamer Dizman’ın soru üzerine su kesintisi hakkında açıklama yaptı. Şirin, 'Yaşanan bu sıkıntı hepimizin ortak sıkıntısı. Hepimizin evinde ki sıkıntı bu oldu. Hep söylediğimiz gibi zahmetsiz rahmet olmuyor. Bir yapım çalışması var ve öngörülemeyen bir aksaklık olmuştur ve süreç uzamıştır' İfadelerini kullandı

ŞİRİN'İ ADIM ADIM TAKİP EDİP BİLGİ ALDILAR

Son zamanlarda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da yürütmekte olduğu gerek şehir merkezinde gerekse şehir merkezinin dışında yapılan plansız çalışmalar nedeniyle eleştirilerin odağında olan Başkan Şirin yerel basının desteğini almış gibi...

BAŞKAN ŞİRİN'DEN YEŞİLAY'A AÇIK ÇEK

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Salih FULCUN ve beraberinde ki Yönetim Kurulu Üyeleri Turgutlu Belediye Başkanı Av. Turgay ŞİRİN'i ziyaret etti.

Başkan Şirin,'Hep beraber mutlu ve huzurlu yaşamayı temenni ediyorum'

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 8 Mart 2018 yılının kadınların toplumsal hayattaki önemine çok daha fazla farkındalık yaratacak bir başlangıç olmasını dileyen Başkan Şirin, “Hem yüce dinimizde, hem Atatürk İlke ve İnkılapları’nda geniş yer tutan ‘kadın hakları ve kadınların öneminin’ bu 8 Mart 2018’da çok daha fazla farkındalık yaratmasını diliyor, Kadınlar Günü vesilesiyle de güzelliğin, sevginin, hoşgörünün artması dileğiyle, kadına şiddetin uygulanmadığı bir dünyada hep beraber mutlu ve huzurlu yaşamayı temenni ediyorum” dedi

50 yılını geride bırakan çiftler için başlatılan Gönül Projesi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, evlilikte 50 yılını geride bırakan çiftler için başlattığı Gönül Projesi kapsamında İsmail-Fadime Akça çiftinin misafiri oldu. Akça Ailesi kapılarını büyük bir sevinçle açtıkları Başkan Şirin’e projeyi çok anlamlı bulduklarını ifade ederek kendisini tebrik etti.

Turgutlu'da yol çalışmaları rezaleti

Turgutlu'nun göbeğindeki plansız ve programsız yapılan yol çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi. Şehrin içerisinde araç ile neredeyse bir yerden bir yere gitmek imkansız hale geldi. Akşam saatlerinde işten evlerine ulaşmakta zorluk çeken sürücüler bıktık bıktık bıktık diyerek sitemlerini dile getirirken bir sürücü ise Başkan Şirin'e sitemini böyle dile getirdi.

Başkan Şirin, 'Gecesini Gündüzüne Katan Basın Emekçilerinin Günü Kutladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Şirin, “Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmaz unsurlardan biri olan, zor şartlar altında da olsa görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirmeye gayret ederek, toplumumuzun haberdar edilmesinde önemli bir rol üstlenen gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım...

TURGUTLU'DAKİ BU AYRIMCILIK NEDEN?

ÖZEL HABER; Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Zengin muhitlere gösterilen önem diğer kesimlere neden gösterilmiyor. Ergenekon mahallesi ile yatıyor, Sahil sokak ile uyanıyor, Gardalya sokak ile güne devam ediyoruz. Başkan Şirin ve Turgutlu Belediyesi yetkililerinin zengin muhit sevgisi bu mahallerin ve sokakların dışında hiçbir mahalle ve sokağa önem vermemesini sağlıyor.

Dün olduğu gibi, Bugün'de Turgutlu bu sözü size söylüyor, 'Siz Turgutluyu rezil ettiniz'!...

Biz bunları 3 yıl önce söylemiştik! Bakın sonra ne oldu. Manisa’nın Turgutlu İlçesinde 2015 yılında gazetemizin ilk sayısında manşetten verdiğimiz haberimiz ve attığımız başlık ‘’SİZ TURGUTLU’YU REZİL ETTİNİZ’’ Maalesef Ortada bir kazan var kaynıyor ve Turgutlu’da kime dokunsan kan ağlıyor. Turgutlu’da Hakka hizmet Halka hizmet anlayışıyla yola çıktınız. Başkan Şirin verdiğiniz sözleri tutun söylediklerinizi yerine getirmeyerek güven kırıklığı yaratıyorsunuz. Sınıfta kaldın indir elini Şirin Başkan. Dedik demesine de...

BAŞKAN ŞİRİN “İSLAM ALEMİ’NİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN”

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şirin, “Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu hayatını ve dinimizin mübarek öğretilerini bir kez daha idrak etmek, nefsimiz hakkında tefekkür etmek için hepimiz adına bir fırsat olmalıdır. Bu vesileyle Tüm İslam Âleminin Mevlid Kandili’ni en kalbî duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN ŞİRİN’ TURGUTLU'YU AÇILIŞA DAVET ETTİ

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Turgutlunun Gurur Gününe Tüm Halkımız Davetlidir” Turgutlu’da bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de katılacağı 81 proje 297 milyonluk yatırımların açılış ve temel atma töreni yapılacak.

Başkan Şirin “Cumhuriyetimizin 94. Yılı Kutlu Olsun”

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumhuriyet’in 94. Kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

KAYMAKAM TURAN VE BAŞKAN ŞİRİN YANGINI YERİNDE TAKİP ETTİ

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Yukarı bozkır ve Dalbahçe arasındaki Dağlarımızda büyük bir yangın tehlikesi atlatıldı. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yangın anını ve çalışmaları yerinde gözlemleri vatandaşlarla birlikte yangının söndürülme anını birlikte yaşadı.

Başkan Şirin,''Bayram Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kurban bayramının ikinci gününde Turgutlu Belediye Başkanı Av.Turgay Şirin ziyaretlerine, Turgutlu Askerlik Şubesi, Jandarma Komutanlığı, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu İlçe teşkilatı, Turgutlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını ziyaret ederek devam etti.

Başkan Şirin, Arihin Akışını Değiştiren Zaferimiz Kutlu Olsun

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şirin, “Tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, canını ortaya koyarak ay-yıldızlı bayrağımız altında yaşamamızı sağlayan, bizlere hür bir vatan bırakan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Başkan Şirin, Başsavcı Süleyman Selçuk Gökçe’yi ziyaret etti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Süleyman Selçuk Gökçe’ye hayırlı olsun ziyaret...

BAŞKAN ŞİRİN'İN KIZI KOCATÜRK OKULLARINA EMANET

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin kızının Eğitimin duayeni Kocatürk Okulları Genel Müdürü Tahsin Bozkurt’a emanet etti. Kızının okula kayıt...

Başkan Şirin’e Albay Peşternik'ten iade-i ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Askerlik Şube Başkanlığı’na atanan Albay Kenan Peşternik’i makamında ağırladı.

Başkan Şirin, ''Ağustos diyor, ''Büyükşehir Eylül diyor!

BU İŞTE BİR GARİPLİK VAR! ''Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamalarda ve yerel basına servis edilen açıklamalarda Başkan Şirin “Turgutlu’nun Heyecanla Beklediği Dev Yatırım Ağustos'un ikinci haftası başlıyor ilk kazma vurulacak ifadelerini kullanmıştı. Aksi söylem büyük şehirden geldi. Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. ''Eylül'de daha ihaleye açılacak. HAZİRAN ayında ilk Kazma'nın vurulacağı beklenen Proje için aksaklıklar sonrasında, Geçtiğimiz günlerde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeni bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi. Şirin, Turgutlu’muza ve Manisa’mıza Ağustos Ayı’nın ikinci haftasında kazma kürek vuracağımızın müjdesini verelim” dedi. Büyük şehirden tam tersi bir açıklama geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu proje için Eylül ayında tekrar ihaleye çıkacağını duyurdu.

Başkan Şirin, HABERTÜRK TV Canlı yayınına telefonla bağlandı

VİDEOLU HABER; HABERTÜRK TV Canlı yayına telefonla bağlanarak bölgedeki yangınla ilgili açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ŞİRİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Geçtiğimiz 05 Temmuz 2017 tarihli haberimizde, Battı-Çıktı Kavşak Projesi hakkında yaptığımız''BAŞKAN ŞİRİN, HAZİRAN BİTTİ TEMMUZ'DAYIZ KAZMALAR NEREDE! haberimizden kısa bir süre sonra, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İzmir-Ankara karayolu olarak bilinen D300 (E96) karayolu üzerinde inşaa edilecek Turgutlu Kavşak Projesi’ne dair açıklamalarda bulundu.