Cengiz Ergün Haberleri

Cengiz Ergün Haberleri

Başkan Ergün Geç Kaldı, Manisa Ata’sını Gecikmeli Andı!

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene geç kaldı.

Turgutlu Cumhur İttifakında Çatlak!

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleriyle Cengiz Ergün Arasına Kara Kedi Mi Girdi?

Turgutlu’nun Sorunları Büyükşehir Gündeminde

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında söz alarak Turgutlu’daki yaşanılan sorunları Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e aktardı.

Başkan Ergün 52 bin oy aldığı Turgutlu’ya 230 gündür uğramıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 230 gündür ilçeye uğramıyor, En son 4 Mart 2019 tarihinde Alpaslan Türkeş Köprülü Kavşağı 2. Etabının açılış töreninde Turgutlu'ya gelmişti.

Başkan Ergün bu Turgutlu sana oy vermekten başka ne yaptı?

Karşıyaka Belediyesi, Turgutlu Belediyesine destek verecek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu'dan yüzde 53 oy aldığı Turgutlu'yu kaderine terk edecek, ohhh ne ala..

Manisa'daki; MHP’nin işçi kıyımına AKP’den tam destek geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği personelin görev yeri değişikliği hakkındaki önergesi MHP ve AKP’nin oy çokluğuyla reddedildi.

Damadı Müdür Yapma Senfonisi Devam Ediyor, MHP'li başkan damadını müdür yaptı

Son günlerde gündemden düşmeyen, Belediye Başkanlarının Damatlarını Müdür Yapma Kervanı devam ediyor. Bu kervana MHP’li Manisa Belediye Başkanı’da dahil oldu

Başkan Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün ile Buluştu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek yeni dönem çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Manisa Halkı Su İndirimi İstiyor

Millet İttifakının Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları Vatandaşın ekonomisine katkı olsun diye suya yarı oranında indirim yaparken, Cumhur İttifakı MHP’li belediye başkanı Cengiz Ergün’’ün Manisalılardan P'nin üzerinde oy almasına rağmen suya zam yapması tepkilerin büyümesine neden oldu.

MHP eski ilçe başkanı Ergün’e ‘Her Canlı Ölümü Mutlaka Tadacaktır dedi ortalık bir anda buz kesti

MHP Soma Eski İlçe Başkanı Vedat Erdem geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Manisalıların dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Soma MHP Eski İlçe Başkanı Cengiz Ergün'e İsyan etti

MHP Soma Eski İlçe Başkanı Vedat Erdem Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Manisalılardan gelen tüm taleplere rağmen yerine yazılmayan T.C yazısı ve son su zammını da konu alan çok sert açıklamalarda bulundu.

Yapma Başkan Yapma! Cengiz Ergün Kendi Sözlerini Çiğnedi ve Suya Zam Yaptı

MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kendi sözünü yedi. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu tarafından su indirimi talimatı ile başlatılan su indirimi bir çok belediyeye örnek teşkil ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi tam aksine suya zam yaptı!. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün'nün başanlığında toplanan mecliste, su zammı teklifi görüşüldü. Su zammı ile ilgili verilen teklif, CHP ve İYİ parti kanadından red edilirken, AKP ve MHP tarafından kabul görerek, oy çokluğu ile kabul edildi.

T.C. haberimiz ses getirdi İyi Parti Gurubu Harekete geçti

Geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığımız ve Ulusal kanal gazete ve internet sitelerinde geniş yer bulan‘Manisa’da T.C İbaresinin olmamasına tepkiler çığ gibi büyüyor’ başlıklı haberimizde Maldivler’de tatilde olduğu iddia edilen Manisa Büyükşehir belediye başkanı Cengiz Ergün’ün T.C. ibaresi ile ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. İfadelerine yer vermiştik. Haberimiz sonrasında İYİ Parti gurubu harekete geçti.

Manisa’da T.C İbaresinin olmamasına tepkiler çığ gibi büyüyor

Maldivler’de tatilde olduğu iddia edilen Manisa Büyükşehir belediye başkanı Cengiz Ergün’ün T.C. ibaresi ile ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Eski MHP İl Başkanı Erkan Öztürk'den dikkat çeken paylaşım

MHP Manisa Eski İl Başkanı Erkan Öztürk, sosyal medya üzerinden Manisa Büyükşehir belediyesine tepki gösterdi.

Manisa büyükşehir belediyesi mazbatasını aldı

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak girdiği 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden başkanlığa seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Cangiz Ergün Tarih Yazdı; Başarısını bir kez daha kanıtladı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı MHP'li Cengiz Ergün, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde tamlamladı.

MHP'li Cengiz Ergün CHP - İYİ Parti ittifakına 'Zillet İttifakı' dedi

Fox Tv'de İsmail Küçükkaya'nın "Çalar Saat" programına konuk olan AK Parti ve MHP'nin ortak adayı Cengiz Ergün CHP ve İYİ Parti ittifakına "Zillet İttifakı" dedi.

Köstebek yuvası derken boşa demiyoruz

Özel Haber: Türkiye'deki belediyelerin, Vatandaşın gözünde 'yolsuzluk ve yandaş müteahhitlere kâr yaratma aracı' olarak görülen yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına 2018'te kaç milyon TL para harcadığı mechul.

Cengiz Ergün’e yakın olan herkes İYİ Parti saflarında yerini alıyor

Manisa'da dün UĞUR ÜNCÜ’nün ailesine ait evin önünde düzenlenen Lokma Hayrı’na çık sayıda vatandaş ve siyasi parti temsilcisi ve partilileri katıldı. 

Mevsim Şartları uygunken neden bu çalışmalar yapılmadı?

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden sudan bahaneler devam ediyor. Yapılan açıklamada; ‘ Mevsim şartları el verdiği ölçüde il genelindeki yollarda yol bakım ve onarım çalışmalarına hızla devam ediliyor, ifadelerine yer veren Büyükşehir’e Vatandaşlar Şartlar uygunken neden yapmadınız sorusuyla cevap verdi.

100 TL'lik reklam için yapılan hokkabazlıklar

Manisa'da Cengiz Ergün'e yakınlığı ile bilinen bazı haber siteleri Cumhuriyet Gazetesi'nin "İttifakta üç il sıkıntısı" haberinin orjinalini değiştirerek yayınladılar. Bazı haber siteleri daha sonra haberi yayından kaldırdı.

Turgutlu'da tepkiler kasisin yapılmasına fayda sağladı

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde neredeyse her gün kazalara neden olan bölgeye sonunda o kasis yapıldı.