Chp Genel Başkanı Haberleri

Chp Genel Başkanı Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Turgutlu'da toplu açılış töreninde konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Turgutlu Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni için Manisa’nın Turgutlu ilçesine geldi.

Manisa'da Şehit cenazesinde Özgür Özel'e Tepki

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın (22) Manisa’daki cenazesine katılanlardan bir grup, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e “Özgür dışarı” sloganları atarak tepki gösterdi

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

CHP Manisa Milletvekili ve CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmeleri değerIendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Turgutlu Belediyesi'nin Toplu Açılış Törenine Katılacak

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, belediye tarafından yapılacak olan toplu açılış töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacak

Özel,'Bu soruşturma Süleyman Soylu’nun insafına bırakılamaz'

CHP Grup Başkanvekili Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ile ilgili olarak,”Bu konu, Süleyman Soylu’nun insafına ve vicdanına bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur. Süleyman Soylu’ya bırakılırsa partisini de, devleti de mahcup edecektir.”dedi.

CHP’li belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 lira olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “1 Ocak 2019’dan itibaren CHP’li belediyelerin olduğu bütün yerlerde asgari ücret net 2 bin 200 lira olacak. Bizim belediyelerde ve kazanacağımız belediyelerde asgari ücret net 2 bin 200 lira olacak" dedi.

Erdoğan’a Kılıçdaroğlu Tazminat ödeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha tazminat ödeyecek. Bu seferki gerekçeyse Kılıçdaroğlu’nun ispat edemediği sözde Man Adası belgeleri.

Kılıçdaroğlu: 'Bunun suçlusu biziz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, '24 Haziran’da eğer bir hayal kırklığı oluşturduysak bunun sorumlusu biziz. Hiç başka bir yerde sorumlu aramaya gerek yok. O gece belki daha iyi yönetilebilirdi, yönetilmedi' dedi.

Kılıçdaroğlu’nun korumaları ölümden döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koruma ekibi Bursa’da ölümden döndü.

İnce’ye Kılıçdaroğlu’ndan tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Özel yemeğin bağlamından koparılması siyasi nezaketsizlik' dedi. Öte yandan CHP MYK’nın Perşembe günü 11.00’de toplanacağı açıklandı.

Erdoğan, MHP’nin onayı olmadan adım bile atamaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran sonrası oluşan Meclis yapısı için başlıktaki çarpıcı tespiti yaptı. Kılıçdaroğlu, “AKP çoğunluğu kaybetti ve zorunlu bir işbirliği sonucu ortaya çıktı. AKP, MHP ile yoluna devam edecek” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ’terör’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hangi siyasi görüş, hangi kimlik, hangi inançtan olursa olsun insan olarak önemli adım atacaksak en önemli adım teröre karşı ortak tavır takınmaktır. Terör başımızın belasıdır ve ona karşı ortak mücadele etmek zorundayız" dedi.

O Danıştay üyesine Kılıçdaroğlu'ndan tepki gecikmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile ilgili tweet atan Danıştay Üyesi Aysel Demirel’e tepki göstererek, "Sen hakim misin, yoksa o partinin kadın kolları başkanı mısın. O hakimin derhal o görevden istifa etmesi lazım" dedi.

Manisa'da Kılıçdaroğlu, 'Kamyonculara 'İsyana kalkışın' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'de hangi kesimin sorunları var ise o sorunlarla ilgileniyoruz. Öyle beylerin, ağaların sorunlarıyla değil. Rant yiyen sınıfın sorunlarıyla değil. Kim alın teriyle evine ekmek götürüyorsa,' onların sorunları ile ilgilenmek benim boynumun borcudur.' dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Kendi ülkelerine dönmeleri lazım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bir sorunumuz yok, onlarla. Ama Suriye’de çatışma dönemi neredeyse bitti. Bu kardeşlerimizin artık kendi ülkelerine dönmeleri lazım” dedi.

Turgutlulu Aday Başevirgen 3.Sırada

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından CHP’nin 24 Haziran erken seçimlerinde Manisa milletvekili aday listesi belli oldu.

CHP'de Milletvekilliği listesinde yer alamadılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan MYK ve PM toplantıları sona erdi.

Abdüllatif Şener Konya'dan CHP'nin adayı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan MYK ve PM toplantısında milletvekili adaylarına son şeklini vermeye başladı.

Muharrem İnce Resmen Aday

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende açıkladı.

CHP Lideri Kılçdaroğlu 'Yönetemiyorlar, bu nedenle seçim istiyorlar'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, erken seçim kararına ilişkin, “Bütün yetkilere sahip olan iktidar neden seçim istiyor? Yönetemiyorlar. Katılırsınız katılmazsınız. Yönetemiyorlar, bu nedenle seçim istiyorlar” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Kılıçdaroğlu’na ’Osmanlı’ tepkisi, Kalın'dan geldi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, Akşener ile görüşecek!...

Karamollaoğlu, yarın saat 10:30'da İYİ Parti Genel Merkez'inde Akşener ile görüşecek. Görüşmenin basına açık olarak gerçekleşeceği duyuruldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki lider açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık ve ittifak açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında, "Parti Meclisimizi toplayacağız adayımızı belirleyeceğiz" dedi. CHP lideri, gazetecilerin seçim ittifakına ilişkin sorusuna ise, "Diğer parti liderleriyle görüşüp o çerçevede bir karar alacağız" yanıtını verdi.