Cumhurbaşkanı Haberleri

Cumhurbaşkanı Haberleri

Erdoğan: Bu kadar müjdeler verdik alkış yok

Kabine Toplantısı sonrası konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondakilere “Bu kadar müjdeler verdik alkış yok” dedi. Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından salondakilerden alkış geldi.

Dolar Yeniden şaha kalktı!

Dolar güne yeni rekorla başladı! Yeniden şaha kalktı! Sabah saatlerinde dolar atağa geçerek, yine rekor kırdığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MSÜ Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi MSÜ) Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidardan nasıl düştüğünü gösteren videoyu paylaştı!

Eski MHP milletvekili ve TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan oldukça ironik bir video paylaştı.

Hafta içi 21.00-05.00 saatleri arasında çıkma yasağı ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası korona virüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Başkan Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı koronavirüs genelgesi yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi.

Başkan Erdoğan 2020-2021 adli yıl açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020-2021 adli yıl açılış törenine katıldı.

Manisa’da COVİT-19 Tehlikesi Yetkililerin Gündeminde yok!

Manisa ve ilçelerinde dikkate alınmayan ve gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, gerek Bilim Kurulunun ve yetkililerin söylem ve uyarıları Manisa’da bir zevk ve siyasi hırs uğruna katlediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bayram uyarısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti. Kabir ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu yıl Kurban Bayramı öyle bir döneme rastladı ki aynı zamanda Ayasofya Camimizin açılışıyla da örtüştü. Bu da bizim için ayrı bir müjde' dedi. Öte yandan Kurban Bayramı'nda vatandaşları koronavirüse karşı uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Vatandaşlarımız çok ama çok dikkat etmeli' dedi.

Turgutlulu Mehmet’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Hediye Bıdık

13 yaşındaki Mehmet Pınar’a Başkan Erdoğan bir köpek hediye etti.

O görüntüler Başkan Erdoğan'ı kızdırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Neden mesafeler ayarlanmıyor? Mesafeye dikkat edin" dedi. Öte yandan, uzmanlar, önümüzdeki hafta ortasında günlük vaka rakamlarının 1100 civarına çıkabileceğini dile getiriyorlar.

7 İlde seyahat kısıtlaması kalktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi

AF YASASI; Erdoğan, İkinci Yargı paketi bir kaç hafta içinde meclise gelecek!

2019 yılı değerlendirme toplantısında konuşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, binlerce mahkûm ve ailesini ilgilendiren birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, İkinci Yargı Paketi ve Af Yasası ile ilgili son dakika açıklamalar yaptı.

Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilciliğine Hakan Özen atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi'nin (KGK) Ankara ve İstanbul dışında 79 vilayete atanan İl Temsilcileri belli oldu.

Özen, 'KGK'nın kuruluşu basınımız için bir milattır'

Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler – Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Küresel Gazeteciler Konseyi'nin kuruluşunun Türkiye ve Türk Dünyası Medyası için bir milat olduğunu belirtti.

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği: Statlarda sigara içenler de tespit edilmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD seyahati öncesinde gündeme getirdiği ve hızla uygulanmaya başlanan 'otomobillerde sigara içme yasağı'nın ardından, statlarda da sigara içilmesinin önüne geçilmesi amacıyla Türkiye Sigarayla Savaş Derneği'nden (TSSD) açıklama geldi.

CHP'den yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması yapıldı

CHP İlçe Başkanımız Orhan Eratıcı, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz,CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Esin Küçükler ile birlikte Turgutlu’da yaşanan Cumhurbaşkanı’na ve bir kadına yönelik hakaret olayıyla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra İdlip’te yaşanan son gelişmeler ele alındı.

Erdoğan: Seçim Yenilenirse İstanbul'u Alırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini yenilemesi kararı alması durumunda, AK Parti'nin kazanacağına inandığını söyledi.

CHP yönetimi başka, CHP’ye oy veren vatandaşlarımız başka!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hep birlikte hangi hedefe yönelirsek yönelelim, başaramama ihtimalimiz yoktur.

Erdoğan ile Bahçeli’nin matematiği bir birini tutmuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den birbirini tutmayan iki rakam açıklandı.

Erdoğan, Manisa’ya gelerek Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir ve 17 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttı

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’ya gelerek Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Erdoğan bir mitingde söylenen sözden dolayı, CHP il başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan’ın 5 yıl önce bir mitingde kendisi hakkında söylediği sözleri hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Erdoğan, Cumhur İttifakı’nda kimse çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz bir Cumhur İttifakı yaptık, Cumhur İttifakı’nda kimse çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz. Cumhur İttifakı’nın gereği neyse tüm arkadaşlarımız, tüm teşkilatlarımız buna uymalıdır. Uymayanlar olursa kusura bakmasınlar, o zaman kendilerini istirahate davet ederiz” dedi.