Donald Trump Haberleri

Donald Trump Haberleri

Hakan Özen'den Trump'a; 'Faşist ve zavallısın!'

Türkiye'yi ekonomik yaptırımla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'ın sözlerine Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Başkanı Hakan Özen tepki gösterdi. Özen, ABD Başkanlık seçimleri öncesinde kaybedeceğini anlayan Trump'ın kaygı ve endişesinden dolayı faşist zihniyetini ve iyi yönetim gösteremeyen acziyetini net bir şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

Başkan Erdoğan, Donald Trump’la görüştü

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü.

Trump bombalı paketlerle ilgili konuştu

ABD Başkanı Donald Trump, çeşitli siyasetçilere ve kurumlara gönderilen bomba paketlerine ilişkin, 'Amerika vatandaşlarının güvenliği, benim en üst düzey ve mutlak önceliğimdir' dedi.

IMF ve Arjantin anlaştı

Arjantin’in IMF’den borç almaya karar vermesinden sonra ABD Başkanı Donald Trump, Devlet Başkanı Mauriccio Macri’yi arayarak tebrik etti.

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson görevden alındı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ı görevden aldı. Yerine CIA Direktörü geldi.

ABD tehdit etti: Hedefte o ülkeler var!

ABD, Kuzey Kore'yi nükleer füze programlarından vazgeçmeye zorlamak için en büyük yaptırım paketini uygulamaya hazırlanırken ABD Başkanı Donald Trump, "Adımlar işe yaramazsa, dünya için çok, çok talihsiz ve tehlikeli olabilir" açıklamasını yaptı.

Donald Trump,'İstenirse özür dilerim'

ABD Başkanı Donald Trump, önceki aylarda sosyal medya hesabından yaptığı İslam karşıtı paylaşımlar için istenirse özür dileyeceğini açıkladı.

Gedizli;'Uluslararası Hukukun ve İlgili BM Kararlarının Açık İhlalidir'

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Gedizli, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Kudüs Kararı"nın, Uluslararası hukukun ve ilgili BM Kararlarının açık bir ihlali olduğunu söyledi.