Iyi Parti Manisa Il Başkanlığı Haberleri

Iyi Parti Manisa Il Başkanlığı Haberleri

Geçtiğimiz 26 Ekim 2018 Tarihinde bunları söylemiştik

Haberimizin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra söylediklerimizin ve yaptığımız haberlerimizin edindiğimiz kulis bilgilerinin doğruluğunu birkaç gündür ortaya konmaya başlandı. 26 Ekim 2018 tarihinde ‘İYİ Parti ile CHP özellikle Manisa’da bir 'güç birliği' yapacak!...’ başlıklı haberimizin yerinde bir haber olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti’den Manisa’yı kucaklayacak yönetim

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Eryılmaz’ın ardından, Eryılmaz’ın yeni yönetim kurulu listesini de onaylandı. 72 kişinin yer aldığı liste, Eryılmaz öncülüğünde yapılan görev dağılımının ardından yerel seçim startı verildi.

ERYILMAZ, İLK MESAJINI YEREL SEÇİMLER İÇİN VERDİ!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Eryılmaz, il binasında düzenlenen devir teslim töreniyle koltuğuna oturdu. Eryılmaz basın toplantısında yaptığı açıklamada yerel seçimlere atıfta bulunarak, “İYİ Parti’yi yerel seçimlerde hesaba katmayanlar, hesaplarının bozulacağını da farkına varsınlar” dedi.

AK Partili Belediye Zabıtaları İle İYİ Partililer arasında tehlikeli gerginlik!...

VİDEOLU HABER; Manisa'da Şehzadeler Belediyesi Zabıta Ekipleri ile İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve Şehzadeler İlçe Başkanlığının seçim standının bulunduğu alanda arbede yaşandı. Yaşanan tehlikeli gerilim de küfürler yumruklar havada uçuştu.

Manisa'da İYİ Parti'de değişim yeni başkan Ümit Akdağ

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal'ın istifasının ardından göreve yeni gelen isim belli oldu. Alınan karar doğrultusunda Ümit Akdağ, İYİ Parti Manisa İl Başkanlığına getirildi.

Manisa'da Tamer Akkal yeniden başkanlık koltuğuna oturdu

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı 1’inci Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. 397 delegenin oy kullandığı kongrede oyların tümünü alan mevcut başkan Tamer Akkal, yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

İyi Parti'den Vali Güvençer'e nezaket ziyareti

İyi Parti Manisa İl Yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN ERGÜN; 'İYİ Parti İl Başkanı'nın Açıklamalarına Cevap Verdi'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sempatim yok demedi ama İyi Parti Manisa Kurucu Başkanı Tamer Akkal’ın ‘Cengiz Ergün’ün Meral Hanıma karşı bir sempatisi vardı’ sözlerine yönelik açıklamada bulundu. Başkan Ergün, “Biz burada 9 yıla yakın süredir...