Izmir Haberleri Haberleri

Izmir Haberleri Haberleri

GENÇ BAŞKAN ADAYI'ndan 2019 yerel seçimleri İÇİN DOBRA AÇIKLAMAlar?

Manisa'nın Turgutlu ilçersi'nde son bir kaç gündür sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kasaba'nın tanınan genç esnaflarından ve Haber Kasaba Gazetesi imtiyaz sahibi olan Yıldıray Karataş yazdığı yazılarla Turgutlu kamuoyunda ve siyasi kulislerde konuşulmaya başladı.

Cumhuriyet Savcısı rüşvet iddiasıyla tutuklandı!

İzmir'de, Y.Y. isimli kişi hakkındaki 3 ayrı suçtan verilen yakalama kararının kaldırılması için rüşvet aldığı iddia edilen Torbalı Cumhuriyet Savcısı Z.K. ile rüşvet veren ve aracılık ettiği öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.

İzmir'de 4.8 deprem!

İzmir'de 4.8 yaşanan deprem herkesi korkuttu. Foça ve Karaburun arasında bu sabah saat 08:13'de gerçekleşen deprem İzmir çevresindeki birçok ilden hissedildi.

Tatlıtuğ ‘Yaşayacağım tek kent İzmir’ olurdu

Kıvanç Tatlıtuğ'un iki yıldır ABD’de oturan ve emlak sektörüyle ilgilenen kardeşi Tugay Tatlıtuğ, Türkiye’de yaşayabileceği tek adres olarak Ege’nin incisi İzmir'în ismini verdi.

1 AY ARAYLA İKİNCİ BEBEĞİNİ DOĞRURDU

Dünyada şimdiye kadar sadece 11 kez oldu! İzmirli anne aralarında 1 ay fark olan bebeklerini aynı anda doğurdu.

Turgutlu'nun Gururu Muay Thai Spor kulübü

Turgutlu Muay Thai’nin Spor kulübü 28-29 Ekim 2017 tarihinde İzmir’de düzenlenen Minikler,Yıldızlar,Gençler ve Büyükler Bay/Bayan Ege Bölge Cumhuriyet Kupasında Turgutlu'nun Gururu Muay Thai Spor kulübü 23 Madalya ile Turgutlu''yu gururlandırdı.

TURGUTLU'DA KORKUTAN KAZA !

Turgutlu eski garaj kavşağı iki aracın çarpışması sonucu korkutan kaza...

Cezaevi firarisi çok fazla kaçamadı

Cezaevi firarisi yakalandı İzmir'de cezaevinden firar ettikten sonra yakalanan 2 hükümlü, getirildikleri adliyeden de kaçma girişiminde bulundu.

Kaçırılan Minik Ceylin'den acı haber geldi

İzmir’de kaçırılan minik Ceylin'in cesedi bulundu...

Müge anlı öncülüğünde 'Sevgi izi' projesi

Sevgi izi' projesi engelli vatandaşların kendini ifade edemeyen veya Alzeimer rahatsızlığı olan vatandaşların Emniyet Genel Müdürlüğünün veri tabanında kayılı numaraları..

Bu haber TURGUTLU,yu yasa boğdu!!

Turgutlu da yaşayan Selçuk Avcı isimli gencin talihsiz ölümü sevenlerini üzdü.....

Üzümde Rekolte Tahmin Komisyonu Oluşturuldu

Üzümde rekolte tahminleri 2017 yılı itibariyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca gerçekleştirilecek, sonuçlar da Bakanlık yetkililerince açıklanacaktır.

Feci Kazada 4 Genç Hayatını Kaybetti

KAZA ANI VE RESİMLER HABERİMİZDE>>> Turgutlulu 4 genç kazada hayatını kaybetti. Sabaha karşı 05:00 de İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde meydana kazada yaşamını yitiren 4 gencin Turgutlulu olduğu öğrenildi...

POLİS'TEN FUHUŞ OPERASYONU!!

Yunus emre İlçesinde bir eve düzenlenen operasyonda fuhuş yaptığı iddia edilen iki yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

GASPÇI ŞAHIS TUTUKLANDI

7 ufak çocuğun cep telefonlarını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli şahıs tutuklandı.

Kula’da Yapılan Yatırımlar İncelendi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le Kula’nın yatırımlarını değerlendirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Somalı muhtarlarla buluşarak çiftçiye verilecek sera desteği hakkında bilgiler verdi.

Turgutlu'da yol işgali !

Ergenekon mahallesin ’de, fatih caddesi ile kesişen İsmailcik deresi sokakta bulunan özel bir okulun inşaatı aşamasında, Turgutlu halkının trafik kullanım alanı olan yolu kendi çıkarları doğrultusunda inşaat alanına dahil etmesi ,Ergenekon mahallesi sakinlerinin tepkisine neden oldu.

YUNUSEMRE’DE MATEMATİĞİ SEVDİREN SERGİ

YUNUSEMRE’DE MATEMATİĞİ SEVDİREN SERGİ

MUHTARLARDAN MASKİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MUHTARLARDAN MASKİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bozkurtlar Evet Diyor !

Bozkurt Ocakları Genel Başkanı Şener Omak, önceliklerinin vatan olduğunu belirterek hedef noktalarının gençler olduğunu söyledi.

GERÇEK OTOPSİDE ORTAYA ÇIKTI

İzmir'de üvey baba dehşeti! Ahmet’i canlıyken kuyuya atmış