Köşe Yazısı Haberleri

Köşe Yazısı Haberleri

İstanbulun Düşündürdükleri, Türkiye yine tarihi bir dönemeçtedir

Gazetemiz köşe yazarlarından 23.Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, 16 Nisan referandumu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ve son olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi olmak üzere millet iradesine başvurulan her seçimin Cumhur İttifakının zaferiyle neticelenmesine rağmen zillet ittifakı bileşenleri tarafından yaratılmak istenen algıya dikkat çekmiştir.

Hatice Orhan yazdı: Ramazan ve Sağlık

Haber Kasaba Gazetesi Köşe yazarlarından Hatice Orhan bugün Ramazan ve Sağlık başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Devlet Bahçeli’den Karataş’ın ‘Kör Düğüm’ başlıklı köşe yazısına destek niteliğinde açıklama!

Türkiye'de ve özellikle de siyaset de hatırlanması ve gereken olaylar olur. Bunlar'dan bir tanesi de benim için kaleme aldığım bu yazı oldu. Çünkü gerçekten unutulmaması ve hatırlanması gereken bir yazı diye düşünüyorum.

Ahmet Orhan, 'MHP ve Beka' başlıklı bir yazı kaleme aldı

Haber Kasaba Köşe yazarlarından Ahmet Orhan'a ait 'MHP ve Beka' Başlıklı köşe yazısı.

Belediyeleri Rant Merkezi Olmaktan Çıkarmalıyız!

Habererk yazarlarından Haşim Karataş'ın bugün ulusalda yayımlanan yazısında şu ifadeler yer aldı. Karataş, 'Belediyeleri partilerin, siyasetçilerin arka planı ve rant merkezi olmaktan çıkarıp hizmet için Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız için, ocu, bucu olayını ortadan kaldırabilmek için belediyeleri Devletin yönetmesine imkan verelim. Dedi.

'Beka' aşağıya 'Beka' yukarıya!

Habererk köşe yazarlarından Haşim Karataş son zamanlarda gündemden düşmeyen 'Beka' sözünü kaleme aldı.

Yerelde Cumhur İttifakı, Öğretmenlerimiz...

İyi haftalar, 'Tıpkı bir kandil gibi etrafına ışık vererek tükenen öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum.'

Çocuklarımız ve Af

Türkiye’deki siyasi liderler, seçilmek üzere yola çıkan adaylar her birinin kucağında bir çocuk,  yüzlerinde en şirin ifadeler, gazetelerde boy boy fotoğraflarını göreceğiz. 

Belediye başkanlarının kaldırımları genişleterek övünmesi demode olmuştur

Ahmet Orhan bugün kaleme aldığı yazısında; Özellikle halkın oyuyla seçilen yöneticilerin 'Beğenmiyorsan s.ktr git' diyen insanların olmaması, herkesin yaşama ve eleştiri hakkına saygı duyulması, uygarlık ölçütlerinden bir bölümü olarak sayılabilir.

Köşe yazarımız Aslı Aktaş’ın Eski SGK binası ile ilgili yazısı kamuoyunda büyük ilgi gördü

Geçtiğimiz  30 Ekim 2018 tarihinde Haber Kasaba Köşe yazarımız Aslı Aktaş, Eski SSK binası yeri yıllar dır boş değerlendirilmek için hala ne bekleniyor. Acaba ve yeni yapılan yollardaki park cepleri ne kadar amacına uygun hizmet ediyor tartışılır.’ diye bir köşe yazısı kalem almış ve otopark sorununa değinmişti.

Hemşehri İhaneti

Tüm adaylar belli olmadan bir kanaat belirlemek ve bunu ifade etmek etik olmaz

Her şey, Turgutlu İçin demek isterdim ama değil!

'Bu devir, sıradan insanların en parlak zamanı; duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devridir. Kimse bir şeyin üzerinde durup düşünmüyor'...

Kozmopolit Şehir Turgutlu

Ahmet Orhan'ın bugün kaleme aldığı yazısının başlığı 'Kozmopolit Şehir Turgutlu' oldu.

Son söz, Yeniliklere , Yenileşmeye devam!..

Ahmet Orhan bugün kaleme aldığı 'Yeni ve Haber Kasaba' başlıklı yazısında, ' Prensibini kendine düstur edinmiş olan Haber Kasaba internet sitesini yepyeni yüzüyle hizmete sunmuş durumda...

Bugün yaşanan rezaletin ve ihmalin sorumluları kim?

Haşim Karataş, bugün yaşanan rezalet sonrası, 'Bay başkan ve çalışanları bu defa bahaneniz ne olacak!' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

İYİ parti milletvekillerinin MHP'ye gideceğini?...

İYİ Parti'li Vekillerin Bahçeli Sevgisi ve el öpme törenleri sonrasında bir çok haber ve köşe yazısı kaleme alındı bunlardan bir tanesi'de 'Habererk' köşe yazarlarından İsmail Türk'ün kaleme aldığı 'El Öpme' başlıklı yazısı kafaları karıştırdı.

İsrail gazetesinin Erdoğan’lı ilginç makalesi

24 Haziran seçimlerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkmasının İsrail için en olumlu senaryo olabileceği, İsrail'de yayımlanan Haaretz gazetesinde yer alan bir köşe yazısında şu şekilde ifade edildi.

Bahçeli'nin erken seçim çağrısıyla, Yeniçağ yazarının tahmini tuttu!

Yeniçağ yazarı Selcan Taşçı Hamşioğlu 16 Nisan târihli köşe yazısında MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim çağrısında bulunmasının sürpriz olmayacağını yazmıştı.

Enerji Bakanı Albayrak görevden alınacak mı!

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz bugünkü köşe yazısında Ankara kulislerinden ilginç bir iddiayı aktardı.

Söylenecek tek söz var, 'Yazıklar Osun'

Habererk köşe yazarı Haşim KARATAŞ bugün bütün haber sitelerinde yayınlanabilecek bir yazı kaleme aldı.

KARATAŞ, YAZDI 'BALIK BAŞTAN KOKAR'

Ulusal ve yerelde yazdığı yazılarla günden güne takipçilerini arttıran Habererk.com köşe yazarı ve Haber Kasaba Gazetesi genel yayın yönetmeni Haşim Karataş bu hafta kaleme aldığı yazısında siyasete ve siyasetçilere yüklendi.

Karataş Yazdı; Vicdanların yara aldığı bir dönemden geçiyoruz

Karataş, bu hafta habererk.com'da yayınlanan yazısında Kudüs ile birlikte oynanmak istenen oyunu yazdı; Karataş yazısında, ''Yaşanan gelişmeler sonrasında tüm dünya Müslümanları ve sevdalı yürekler ortak bir değerde buluşuyor. Temel mesele!...

Karataş yazdı; Hayırdır hemşerim, Siz ne ayaksınız?

Haşim Karataş bu haftaki yazısında; Manisa Büyükşehir belediyesi Meclisinde yaşanan ve başkan Ergün'e kurulan kumpası kaleme aldı. Haber Kasaba Gazetesi ve Habererk köşe yazarı bu hafta kaleme aldığı ve yayınlanan yazısında geçtiğimiz hafta eleştirdiği Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün'ü eleştirmek yerine tam aksine bu kez Başkan Ergün'e sahip çıktı. Herkes dönsün önce aynada kendine bir baksın sonra kurduğu oyunların boşa çıkacağını görecektir...

ÖYLE BİR YAZI YAZDI Kİ!!!

Haber Kasaba Gazetesi Köşe Yazarı Haşim Karataş öyle bir konuya değindi ki; Sosyal medyada ilgi odağı oldu. İşte Köşe yazarımız Haşim Karataş'ın bu haftaki köşe yazısı; Kayıtlara geçsin, ''BİR KADIN VAR TURGUTLU'da; ''Göz Dolduran'' GEÇ KALINMIŞ BİR YAZI;  Herkesi Kendine Hayran Bırakan'' Bu kadın aktif siyaseti ve hizmet etmeyi seviyor.

Turgutlu Belediyesi'nde imar operasyonu başladı!

Yolsuzluk rüşvet ve hatalı imar durumuna derin bir soruşturma; Haber Kasaba Gazetesi Köşe Yazarı Haşim Karataş, öyle bir yazı yazdı ki; gündeme bomba gibi düştü. Karataş'ın yazdığı köşe yazısı sosyal medyada günün konusu oldu.