Manisa Büyükşehir Haberleri

Manisa Büyükşehir Haberleri

Özdağ, 'Bizim yaralarımıza merhem olamadı'

Gelecek Saadet Grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, yıllardır özensiz iş yapan, günü kurtarma mantığı ile devam eden yerel yöneticilerin yönettim şeklini eleştirdi.

Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylığını Açıkladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine az bir kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek partilerinin Manisa ortak adayı Selçuk Özdağ, Esnaf kefalet kooperatifi'nde düzenlenen görkemli bir törenle adaylığını resmi olarak açıkladı.

Turgutlulu Kadınlar Manisa’nın Zengin Tarihiyle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, on yılı aşkın süredir 17 ilçede yaşayan vatandaşları şehrin zengin tarihi ve kültürel mirasıyla buluşturuyor. “Haydi Kadınlar Manisa’ya” adıyla hayata geçirilen proje kapsamında Turgutlu’dan gelen 75 kadın Manisa’nın kültürel mirasıyla bir araya gelerek şehirle hasret giderdi. 

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, ‘En İYİ Başkan doktordan olur’

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan katıldığı canlı yayın programında “doktordan belediye başkanı olur mu?” söylemlerine yanıt verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek Kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Ferdi Zeyrek hakkında merak edilenler..

Gürhan Özcan: 'İlçe ilçe markalaşacağız'

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, projelerini açıklamaya devam ediyor. Özcan, tarım şehri olan Manisa için projeler ile vatandaşları daha iyi iş imkânı sağlayacak.

Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni topa tuttu

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılan Belediye Başkanı Çetin Akın, Selvilitepe Mahallesi’nde yaşanan sorunlarla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi. Başkan Akın, “Sen bu seçim rüşvetlerini verirken alt yapısını niye yapmadın? Şimdi 10 bin kişinin yaşaması gereken mahallede 20 bin kişi yaşarsa doğal olarak su yetmeyecek, kanalizasyon taşımayacak. Selvilitepe maalesef onu acısını geçiyor şu an” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan'a esnaflardan sevgi seli

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, yaptığı esnaf ziyaretlerinde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.

‘Katil Kim’ Oyunu Seyirciyi Kahkahaya Boğdu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Katil Kim’ adlı komedi oyununun prömiyerini gerçekleştirdi. Oyunun ilk gösterimine Manisalı tiyatro severler büyük ilgi gösterirken, oyuncular oyunun sonunda ayakta alkışlandı.

Başkan Ergün Geç Kaldı, Manisa Ata’sını Gecikmeli Andı!

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene geç kaldı.

Turgutlu Irlamaz Vadisindeki tuvaletleri haberimiz ses getirdi tuvaletler temizlendi

Turgutlu Irlamaz 2.nci etap tuvalerleri haberimiz ses getirdi Manisa Büyükşehir belediyesi yetkilileri tuvaletleri ivedilikle temizledi yetkililere teşekkür ederiz.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Pompa Sistemleri Wilo’ya Emanet

Manisa’nın AVM, Otel ve Ofis konseptli projesinde, yangınla mücadele ve tüm su temin sistemleri için pompa sektörünün öncü markası Wilo’yu tercih etti

Büyükşehir Berber ve Kuaförleri Yalnız Bırakmadı

Turgutlu belediyesinin yapmadığını Manisa Büyükşehir belediyesi yaptı.

Cezalarını Belediye Hizmetlerinde Çektiriyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yükümlüler belediyeye bağlı hizmet alanlarında ücretsiz çalışıyorlar.

Turgutlu’da Unutulmaya Yüz Tutan Meslekler İncelendi

Manisa Büyükşehir ve Turgutlu Belediye Meclis Üyeleri tarafından Turgutlu’da unutulmaya yüz tutan meslekler incelendi.

Turgutlu’nun Sorunları Büyükşehir Gündeminde

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında söz alarak Turgutlu’daki yaşanılan sorunları Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e aktardı.

Hayvan Bakım Evi’nin Telefon Numarası Değişti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Geçici Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nin telefon numarasında değişiklik yapıldığını duyurdu. Duyuruda, 1 Kasım 2019 tarihi itibariyle 0236 231 45 80-dahili 3190 numaralı telefondan Hayvan Bakım Evi’ne ulaşılacağı kaydedildi.

Yabancı Firma Temsilcileri Mayfu İçin Manisa’dalar

Manisa'da ayakkabı üretimi yapan firmalarla sektör temsilcilerini bir araya getiren Manisa 6. Ayakkabı ve Moda Fuarı (MAYFU), Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde sektör temsilcilerini ağırlıyor.

Başkan Ergün 52 bin oy aldığı Turgutlu’ya 230 gündür uğramıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 230 gündür ilçeye uğramıyor, En son 4 Mart 2019 tarihinde Alpaslan Türkeş Köprülü Kavşağı 2. Etabının açılış töreninde Turgutlu'ya gelmişti.

Yeşil Kitap Kahve’de Fotoğraf Konuşulacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın himayelerinde Yeşilay Manisa Şubesi tarafından işletilen kitapseverlerin yeni gözdesi Yeşil Kitap Kahve barındırdığı farklı türde kitaplarla okuyucuyu kitapla buluşturmasının yanı sıra çeşitli aktivitelerle sosyal yaşama renk katıyor.