Mazlum Nurlu Haberleri

Mazlum Nurlu Haberleri

CHP'nin Salihli Belediye Başkan Adayı Mazlum Nurlu Oldu

Salihli'de Cumhuriyet Halk Partili(CHP) üyeler eğilim yoklamasında sandık başına giderek Salihli Belediye Başkan adayını belirledi.

Muharrem İnce Turgutlu’da Ören'i ziyaret etti

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İzmir’den Sonra Manisa İl teşkilatını ziyaret etti. İnce daha sonra Turgutlu’da mola verdi. Turgutlu’da mola veren İnce yemek yedi eski mesai arkadaşı Hasan Ören hasret giderdi.

Mazlum Nurlu, Meclis sonrası darp edildiğini belirterek sert açıklamalarda bulundu

Salihli'de Chp li meclis üyesi Selim Akbıyıkoğlu'na Salihli Belediyesinde saldırıldığı iddia edildi.

CHP ODALARA ZİYARET GERÇEKLLEŞTİRDİ

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Turgutlu İlçe Başkanı Yakup Çilel, yönetim kurulu üyeleri ve örgütüyle birlikte Turgutlu’da bulunan Çiftçi Malları Koruma, Ziraat Odası ve Sulama Birliğine ziyaretlerde bulundu.

CHP KONGRESİNİ ÇİLEL KAZANDI

Turgutlu ilçesinde CHP Olağan Kongresi Mesadet Özcan Konferans Salonundan yapıldı. Kongreye, CHP Grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer katıldı.

“FETÖ LİDERİ İLE SAMİMİ FOTOĞRAFLARA!”DİKKAT!

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, “Biz yeni bir devlet kuruyoruz. Beğenin ya da beğenmeyin, bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır.” sözleriyle gündeme oturan AK Parti MYKY eski üyesi Ayhan Oğan’a sert tepki gösterdi. CHP’li Nurlu, Ayhan Oğan’ın FETÖ lideri ile samimi fotoğraflarının basında yer aldığına dikkat çekti.

NURLU ESNAFTAN ‘HAYIR’ İÇİN DESTEK İSTEDİ

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu pazarcı esnafından hayır için destek istedi.

HERKESLE KAVGA EDEN KOMŞUYU KİM NE YAPSIN?

Manisa CHP örgütü 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmalarına hız vererek Milletvekillerinin katılımıyla çalışmalarını sürdürüyor. CHP Manisa Milletvekili Mazlum NURLU il başkanlığının belirlediği program kapsamında Selendi’deki çalışmalara katıldı.