Mhp Genel Başkanı Haberleri

Mhp Genel Başkanı Haberleri

Devlet Bahçeli neden idam istedi? İşte merakla beklenen sorunun cevabı!

Gazeteci Mehmet Tezkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin idam istemem nedenini yazdı.

Bahçeli Ayasofya açıklaması geldi!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, son dönemlerde Ayasofya'nın ibadete açılıp açılmamasına ilişkin açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli’nin 'çizgisi değişti' iddialarına MHP'den çok sert açıklama

Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için 'çizgisi değişti' iddialarıyla ilgili MHP'den çok sert açıklama geldi.

Türkiye genelinde Muhtarlara son göründü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediyelerini de belirlesin” önerisi AKP ile MHP’nin seçim sonrası gündeminde olacak.

Donarak devleşip istikbalimizi ısıttılar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fırat'ın doğusu yılan, çıyan yuvası. Orası Firavun sığınağı, orası Yezid'in saklandığı delik. Orası kurumadıkça, baştan ayağa temizlenmedikçe ne huzur bulacağız ne de güvenli olacağız. Milli beka için Fırat'ın doğusuna tam saha operasyon hayat memat meselesi." dedi.

MHP'nin Salihli Adayı Zeki Kayda diğer ilçelerde halen adaylar belli değil!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti ve MHP’nin Manisa ittifakıyla ilgili gözler liderlerde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Bahçeli Muhalefete Ayar Çekti 'Sarı Yelek Giyen Çıplak Yatmayı Göze Alsın'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sarı yelek terörüne özenen varsa bunun bedelini çok ağır öder. 'Sarı rüyalar' gören kim varsa karşısında bizi bulacaktır'' dedi.

TBMM'de MHP Lideri Bahçeli ve HDP Eş Başkanı Pervin Buldan Sohbet etti

Gergin başlayan bütçe görüşmelerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın sıcak sohbeti damga vurdu.

Kısa sürede vatandaşın gönlünde taht kuran Yasin Dumlupınar ismi MHP' de ön planda

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen yerel seçimlerde ittifak görüşmelerinin ardından Selendi'de gözler MHP'nin Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrilirken halkla iç içe olan, kısa sürede vatandaşın gönlünde taht kuran mevcut Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar ismi ön plana çıkıyor.

Devlet Bahçeli’den MEB’e tepki gedikmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milli Eğitim Bakanımızın temyiz dilekçesini görmediğine veya yoğunluktan dolayı dikkatle bakmadığına inanmak istiyor, bunu ümit ediyoruz' dedi.

Bahçeli, ‘Melih Gökçek’ Aday olmak istiyorum derse, MHP’ye şeref kazandırır’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek’in MHP’den belediye başkan adayı olup olmayacağı sorularına ilişkin, "Sayın Gökçek’e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP’ye şeref kazandırır" dedi.

Develet Bahçeli’den Brunson'un tahliyesine tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Papaz Brunson’un tahliye kararı milli vicdanı rahatsız ve huzursuz etmiştir” dedi.

Başkan Ergün, Genel Başkan Devlet Bahçeli İle Bir Araya Geldi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 ilçede hayata geçirilen proje ve yatırımların toplu açılış ve temel atma törenlerine davet etmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MHP, O Şehrin Belediye Başkan adayını açıkladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019 yerel seçimlerinde o şehirde kimin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını açıkladı.

Bahçeli 'Vatanı kurban ettirmeyeceğiz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye; sosyal dokusuyla, siyasi direnciyle, ekonomik dirayetiyle her saldırıyı püskürtecek, her kumpası dağıtacak, her karanlık senaryoyu yırtacak cesaret ve imandadır' dedi.

MHP’li Akçay’dan transfer açıklaması geldi

TBMM'nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü için partide krize neden olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP'ye geçti.

Devlet Bahçeli ateş püskürdü!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ey caniler, ey insanlığın utanç vesikaları, ey esfel-i safilinler, ne istediniz bir anadan? Nasıl kıydınız bir sabiye? PKK bebek katilidir,anaların can düşmanıdır. PKK FETÖ’yle birlikte Haçlı emellerinin kiralık tetikçisi, Türk milletine kin duyan mihrakların karanlık bekçisidir" dedi.

Ekmekler Askı'da İhtiyaç Sahiplerini Bekliyor

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısına kulak veren MHP Turgutlu Teşkilatı, İlçede Askıda Ekmek kampanyasını hayata geçirdi.

Devlet Bahçeli’den 'ekmek zammı' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekmek fiyatlarında artış olmayacağını bildiren Ticaret Bakanlığı açıklaması hakkında, “Memnuniyet verici bir karar olmuştur” dedi.

Bahçeli'den İYİ Parti'lilere Akşener çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'de kurultay kararı alınmasıyla ilgili olarak Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düştüğünü söyledi.

Bahçeli’den af açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Af konusu gündemimizdedir, seçim beyannamemizdedir. Mecliste yasama faaliyetleri başladığı zaman arkadaşlarımız nasıl bir af yasası çıkmalıdır konusundaki titiz çalışmalarıyla bir yasa teklifini sunacaklardır. Biz de onun takipçisi olacağız" dedi.

Bahçeli’nin elini öpen İYİ Parti milletvekili'nden açıklama

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öptü.

İYİ Parti vekil Bahçeli’nin elini öptü

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öptü.

Bahçeli'nin ilk açıklaması 'MHP, kilit parti olmuştur'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Devlet Bahçeli İttifakla köprüleri attı

MHP Genel Başkanı Bahçeli konuk olduğu canlı yayında AKP'yi hedef aldı.

Devlet Bahçeli 'FETÖ'nün siyasi ayağı da gündeme gelmelidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin (CHS) oluşmasında hiçbir beklentisi olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan bey seçildiği takdirde bizim ondan bir beklentimiz, talebimiz olmayacaktır. Cumhurbaşkanı kimle çalışacaksa onla çalışsın” dedi.

Erdoğan'ın ‘MHP’li bakan çıkışı’ kulisleri hareketlendirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP siyasi pazarlık yapmaz” diyerek, seçimlerden sonra kurulacak kabineye kapıları kapatmış görünse de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Kabinede MHP’li bakan olabilir” açıklamaları ortalığı karıştırdı.

MHP'li Çalış katıldığı bir programda, 'Erdoğan seçilemezse hiçbir şey olmaz'

MHP lideri Devlet Bahçeli de konuya ilişkin AKP’li vekil adaylarını uyararak, “Özellikle AK Parti milletvekili adayları; kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın” demişti. MHP Konya Milletvekili adayı Celil Çalış, MHP Genel başkanı Bahçeli'nin uyarılarını dinlememiş olacak ki; Erdoğan ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Devlet Bahçeli İzmir'de çok sert konuştu: 'Hiçbiri sağ kalmaz..'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir'deki istişare toplantısında "Türkiye yeni bir işgal girişime maruz kalırsa bu defa hiçbir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız" ifadelerini kullandı.