Sağlık Haberi Haberleri

Sağlık Haberi Haberleri

Sivilce izlerinden kurtulma yöntemi

Uzman Dermatolog Dr. Fulya Tezel sivilceler ve sivilce izlerinin giderilmesinde uygulanan tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

MRI makinası adamı yuttu

Hindistan'ın Mumbai kentinde Cumartesi akşamı korkunç bir olay yaşandı. Hastanede bir akrabasını ziyaret eden 32 yaşındaki Rajesh Maru, MRI (Manyetik Rezonans Görüntüleme) makinesi tarafından yutulması sonucu hayatını kaybetti.

YEŞİLAY'IN GENÇLERİ SAHNEYE ÇIKIYOR

Ülkemizde zararlı alışkanlıklara karşı mücadele alanında ilk ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Manisa'da gerek kendi sürdürdüğü gerekse de iştirakçi olarak destek olduğu projelerle toplumu ve gençleri, bağımlılıklardan korumak amacı ile önleme, koruma, bilgilendirme ve rehabilitasyon çalışmalarını sürdürüyor.

GRİP AŞISI KALP KRİZİ RİSKİNİ AZALTIYOR!

Grip aşısı gribe yakalanma riskini azaltarak grip olsak da hastalığı hafif geçirmemize olanak sağlar. Grip aşısı kalp krizi riskini yarı yarıya düşürür. Grip vücutta akut enflamasyona neden olur, koroner damarlardaki aterosklerotik plakların stabilizasyonunu bozabilir ve bu durum pıhtı oluşumunu kolaylaştırarak kalp krizine...

YORGUNLUĞU ÜZERİNİZDEN ATIN!

Yorgunluğun üstesinden gelmek ve riskleri azatmak için neler yapmalı? Çalıştığımız ortamın mümkünse gün ışığını bol miktarda alacak şeklide konumlandırılması gerekiyor.