Secim Haberleri

Secim Haberleri

Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylığını Açıkladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine az bir kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek partilerinin Manisa ortak adayı Selçuk Özdağ, Esnaf kefalet kooperatifi'nde düzenlenen görkemli bir törenle adaylığını resmi olarak açıkladı.

Mevlüt Bulut, ŞİMDİ’de Saadet Partisi'nin adayı oldu: Değişim Şart!

Turgutlu’da Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mevlüt Bulut, yerel seçimlerde belediye başkanı olmak için her yolu deniyor.

CHP’li Başkan Adayı Çetin Akın’a Doğup Büyüdüğü Topraklarda Coşkulu Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisinin Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, seçim çalışmalarına doğup büyüdüğü topraklarda devam etti. Urganlı Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Çetin Akın’ı yoğun bir kalabalık karşıladı.

AK Parti'nin Manisa'da İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

AK Parti Manisa, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için Manisa adayları belli oldu.

Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni topa tuttu

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılan Belediye Başkanı Çetin Akın, Selvilitepe Mahallesi’nde yaşanan sorunlarla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi. Başkan Akın, “Sen bu seçim rüşvetlerini verirken alt yapısını niye yapmadın? Şimdi 10 bin kişinin yaşaması gereken mahallede 20 bin kişi yaşarsa doğal olarak su yetmeyecek, kanalizasyon taşımayacak. Selvilitepe maalesef onu acısını geçiyor şu an” dedi.

Turgutlu’da Canlı Yayın teklifini kabul eden ve etmeyen adaylar!..

2024 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimleri öncesi Siyasetçiler ve Adaylar çalışmalarına hız verdi. Kamuoyunu bilgilendirme ve adaylığı konusunda; Seçilmesi halinde projelerini anlatma konusunda; MEDENİ CESARET GÖSTEREN, halkın karşısına bir demokrasi örneği olsun diyerek kameralar önünde kendini anlatmak için adım atmakta tereddüt etmeyen başkan adayları ve bu cesareti göstermeyen adaylar haberimizde yer almaktadır. Takdir Kamuoyunundur.

MHP, 3 İl, 10 Büyükşehir İlçe, 42 İlçe olmak üzere 55 Belediye Başkan adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 55'er isimden oluşan 2 parça halinde 110 adayını açıklamıştı. Bugün, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, kesinleşen 3 İl, 10 Büyükşehir İlçe, 42 İlçe olmak üzere 55 Belediye Başkan adayını daha açıkladı.

Celal Tuncay, Yıldırım Mahallesi'ne muhtar adayı oldu

Celal Tuncay, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde Yıdırım Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Orhan, ‘Daha güzel bir TURGUTLU hedefine birlikte koşalım’

İyi Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Orhan, 2024 yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İYİ Parti’nin Turgutlu Belediye Başkan adayı Ahmet Orhan, Haber Kasaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş’ın sorularını yanıtladı.

Mustafa Karali, Turgutlar Mahallesi’ne muhtar adayı oldu

Mustafa Karali, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Turgutlar Mahallesi Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Yüzyıla Manisalı Genel Başkanla Giriyor

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık seçiminde Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. İkinci tura kalan seçimde CHP'nin yeni genel başkanı partililerin güven oyunu alan Manisa Milletvekili Özgür Özel oldu.