Şehzadeler Haberleri Haberleri

Şehzadeler Haberleri Haberleri

HaberKasaba whatsapp ihbar hattı

Whatsapp hattımız üzerinden bize ihbar gönderebilir ve bize anında ulaşabilirsiniz. Sizler yıllardan beri bizlere çok yakınsınız. Sadece Manisa değil, Turgutlu başta olmak üzere tüm ilçelerimizden göndereceğiniz haber, fotoğraf, videoları artık bizlere ulaştırmanız çok daha kolay olacak.

Şoke eden olay; Manisa'da yaşandı, ''Kız yurdunun önünde mastürbasyon!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunun önüne gelen bir kişi, yurttan çıkan kız öğrencilere bakarak mastürbasyon yaptı. Bir öğrencinin görüntülediği şüpheli sonrasında kaçarken, polis kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Karaağaçlı Bilgi Evi Meslek sahibi yapıyor

Karaağaçlı Bilgi Evi bünyesinde, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açtığı Manisa Bezi Dokuma kursu, Manisalı bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Karaağaçlı Bilgi Evinde açılan Manisa Bezi Dokuma Kursuna katılan...

Picasso'nun Paspasları Sergisi Açıldı

Manisalı genç ressamlar Eda Tapınç Mender ve Gamze Özkır’ın ilk kişisel resim sergileri, Fatih Sergi Salonu’nda törenle açıldı. 29 eserin yer aldığı serginin ana teması ‘Kadın’.

Turgutlulu genç'ten Şehit Ömer Halisdemir'e rap klip

Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir,Şehit Ömer Halisdemir'e, için yapılan bir rap müzik çalışması için Turgutlulu genç ile bir araya geldi.

Şehzadeler ’in sporcularıyla buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Salonunda ferdi amatör spor branşlarında eğitim gören sporcularla bir araya geldi. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde yaklaşık 600 sporcunun eğitim aldığın ifade eden Başkan Çelik, sporculardan uluslararası dereceler beklediğini belirtti.

ŞEKAME Ramazanda 50 aile ile iftar yaptı

Kent Konseyi Kadın Meclisi (ŞEKAME) her yıl ramazan ayında yaptığı çat kapı iftarlarını bu yılda 50 aileyi ziyaret ederek sürdürdü.

Manisa'da satranç teşvik turnuvası yapıldı

Bu yıl 1.’si düzenlenen Şehzadeler Satranç Teşvik Turnuvası geçtiğimiz gün Gediz Satranç salonunda gerçekleşti. Yaklaşık 110 satranç severin katıldığı turnuvada dereceye girenler ödüllerini...

OTOPARK GÖREVLİSİNİ GASP ETTİLER

MANİSA’nın Şehzadeler İlçesinde 2 şahıs otopark görevlisini gasp edip kaçtılar.

Sihirli Orman çocukların büyük beğenisini topladı

Ramazan Gecelerinde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanında sergilenen ‘Sihirli Orman’ adlı...

FETÖ’ nün elinden alınan Tarihi bina'da restorasyon

520 Yıllık tarih gün yüzüne çıkıyor. Geçtiğimiz 2015 yılında terör örgütü FETÖ’ nün elinden alınarak restorasyon karşılığı 25 yıllığına Şehzadeler Belediyesine teslim edilen Tarihi Kurşunlu Han’ da yapılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hünerli Ellerde Mesir yoğunluğu

Geçtiğimiz yıl Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde kurulan Hünerli Eller Pazarı, Manisalıların beğenisini toplamaya devam ediyor.

BAŞKAN ÇERÇİ 1 MAYIS'I KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Alın teriyle...

Selimşahlar, Şehzadelerle güzelleşiyor

Şehzadeler Belediyesi ekipleri Selimşahlar Mahallesinde Şehzadeler Belediyesi ek hizmet binası önünde bulunan boş alanda düzenleme çalışması yaparak, Mahalleye yeni bir park alanı kazandırdı.

Evden 20 traktör çöp çıkarıldı

Adakale Mahallesinde yalnız yaşayan bir kadının evinden yaklaşık 20 traktör çöp çıkardı.

Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

Şehzadeler Belediyesi öncülüğünde başlayan girişimcilik kursları Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde devam ediyor. Bugüne kadar açılan 3 kursta 75 girişimci eğitim görürken, yeni açılan 4 ve 5.etap kurslarında da 50 yeni girişimci eğitime tabi tutulacak.

ŞEKAME’ nin Kültür Gezileri devam ediyor

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ( ŞEKAME) kadınlara yönelik olarak başlattığı Kültür Gezileri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Hacıhaliller ve Hamzabeyli Mahallelerinden gelen 70 kadın Şehzadelerin tarihi yerlerini ilk defa gezme fırsatını buldular.

AHMET DEDE AKÜLÜ ARACINA KAVUŞTU 

Osmancalı Mahallesi’nde yaşayan 92 yaşındaki yürüme engelli Ahmet Talan isimli vatandaş...

BAL’A RAMAK KALDI 3-0

Süper Amatör Lig A Grubu’nu lider tamamlayarak, Play-Off’lara kalan Yunusemre Belediyespor, Play- Off’ların beşinci müsabakasında karşılaştığı Sarıgöl Belediyespor’u 3-0 yendi.

Kentsel dönüşüm 2018’de başlıyor

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programında Manisa’ da yaşayan Bitlisliler ile bir araya geldi.

Çelik “ 16 Nisan’ da Milletimizin vereceği her karara saygı duyuyoruz

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve yönetimini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlattı.

OTOMOBİL İÇERİSİNDE POLİS ENGELİNE TAKILDILAR

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde otomobil içinde yapılan seks polise takıldı.

TİNERCİLER MİNİBÜS YAKTI

Manisa’da kullanılmayan araçta yangın çıktı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangının tinerciler tarafından çıkarıldığı ileri sürüldü.

Başkan Çelik’den pazarcıları ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Halkoylaması ziyaretleri kapsamında Perşembe pazarı esnafını ziyaret ederek, esnaflardan Evet konusunda destek istedi.

Çelik Manisa’nın Fethi’nin 725.yılını kutladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’nın fethinin 725. yıl dönümünü kutladı. Başkan Çelik, “Manisa’nın, fetih edilişinin 725. yılı kutlu olsun. Bu fetih ömrümüzün Manisa’da geçecek günlerinin yol haritası olan kader çizgimizin ilk işaretlerinden biri ve en güçlüsüdür” dedi.

Başkan Çelik ev ev yeni sitemi anlattı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaoğlanlı Mahallesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile ilgili ev ziyaretleri yaparak Anayasa değişikliği ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

438 yıllık tarihi çeşme yeniden hayat buluyor

Şehzadeler Belediyesi Dilşikar Camii önünde ve Tarihi Bedesten Nikâh salonunun ön ve arka kısmında bulunan 3 çeşmeyi restore ederek halkın kullanımına açıyor

YAŞLI KADINA OTOMOBİL ÇARPTI

MANİSA’da bir otomobilin yaya’ya çarpması sonucu yaralanan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı Açılış için gün sayıyor

Sancaklıbozköy Mahallesinde yapılan, Kiraz Pazarı projesi  sona doğru geliyor. Projenin büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden yetkililer Projemizin inşaatı kısa bir süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

LİSE ÖNÜNDE HAREKETLİ DAKİKALAR!

Manisa’da bir lisede Polis memuru ile güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada silahlar patladı.