Selçuk Özdağ Haberleri

Selçuk Özdağ Haberleri

Özdağ, 'Bizim yaralarımıza merhem olamadı'

Gelecek Saadet Grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, yıllardır özensiz iş yapan, günü kurtarma mantığı ile devam eden yerel yöneticilerin yönettim şeklini eleştirdi.

Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylığını Açıkladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine az bir kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet-Gelecek partilerinin Manisa ortak adayı Selçuk Özdağ, Esnaf kefalet kooperatifi'nde düzenlenen görkemli bir törenle adaylığını resmi olarak açıkladı.

Özdağ, 'Süleyman Soylu, sana yazıyorum' diyerek Soylu'ya seslendi

Sedat Peker yayınladığı videolarla gündemde olmaya devam ediyor. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Sedat Peker ve Süleyman Soylu arasındaki tartışmaya değindi. Özdağ, Soylu'ya çağrıda bulundu.

Özdağ: 'Belgeleri açıklamazsanız birer müfterisiniz'

Hakkında ortaya atılan ahlaksız iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Mahkemeye intikal ettiğini söylediğiniz o kara dosyadaki belgeleri de açıklamazsanız en hafif tabirle birer müfterisiniz” dedi.

Selçuk Özdağ'dan 'AF Yasası' açıklaması geldi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ gündemde merakla beklenen ve binlerce mahkumla, ailesinin merakla beklediği af yasasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Af yasasıyla ilgili ceza infaz düzenlemesiyle ilgili bir değişikliğe gidilebileceğini kaydeden Özdağ, af yasasında ceza indirimine gidileceği kanatinin bulunduğunu belirtti

Gelecek Partisi Turgutlu’da Bitlisliler Derneğini Ziyaret etti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Sayın Selçuk Özdağ beraberinde kalabalık bir heyet ziyaret etti.

Gelecek partisi resmen kuruldu

İçişleri Bakanlığı’na yeni partisinin kuruluş başvurusunu dün yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partinin ilkelerini ve kurucu üyelerini Ankara'da düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Özdağ AK Parti'deki istifa furyasını değerlendirdi

Yeni parti kurma hazırlığındaki eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki yol arkadaşları Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başçı'nın istifasının ardından parti kurucuları arasında yer almış ve önemli kademelerde görev almış isimlerle beraber artarak devam eden istifa furyasıyla AK Parti'de sular durulmak bilmiyor.

Özdağ, 'Çoğulculuk diyenler parti içi demokrasiyi çalıştıramadılar'

AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Prof. Dr. Selçuk Özdağ'ın AK Parti Merkez Yönetim kurulu tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından...

Selçuk Özdağ, 'Yargının kararına saygılıyız ama yaşananları ortadan kaldırmıyor'

AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Demokrat Basın Genel Yayın Müdürü Hakan Özen'in gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

AK Parti'li Selçuk Özdağ, SÖZCÜ'ye konuştu; 'Fırsat eşitliğini sağlarsanız beka sorunu olmaz' dedi...

AKP'li Selçuk Özdağ, SÖZCÜ'yü ziyaret etti ve gündemi değerlendirdi. AKP’de 3 dönem milletvekilliği yapan Selçuk Özdağ, “Gelir dağılımında adaleti sağlarsanız, şeffaf bir demokrasi anlayışınız olursa, eğitimde fırsat eşitliğini sağlarsanız beka sorunu olmaz” dedi...

Selçuk Özdağ, başka bir partiden aday olacak mı tartışmalarına son noktayı koydu

Selçuk Özdağ, "Adaylık teklifinde bulunan İYİ Parti ve SP ‘nin çok değerli yetkililerine teşekkür ediyorum" diyerek, başka partiden aday olmayacağını duyurdu.

Özdağ,' Emeğe saygı adaletin bir gereğidir'

Selçuk Özdağ, Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti’nin Manisa’dan aday göstermeyip MHP’nin adayını desteklemesi kararına sert tepki gösterdi.

Selçuk Özdağ, 'Biz yarışırsak kazanacağız ve Cumhur İttifakı kazanacak'

AK Parti’de geçmiş yıllarda Genel Başkan Yardımcılığı, MKYK Üyeliği ve Manisa Milletvekilliği gibi görevler yürütmüş olan Selçuk Özdağ, 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimler için kolları sıvadı.

'Elinizi vicdanınıza koyun!

AK Parti 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ,

Özdağ iddialı konuştu, '500 Bin oy alacağız'

AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ AK Parti Manisa İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın açıklamasında hedeflerinin Türkiye ortalaması üzerinde ve 500 Bin oy alarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte Manisa'nın 17 ilçe belediye başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.

Manisa'nın ilçelerinde Özdağ'a ilgi her geçen gün artıyor

Manisa'da yapılamayanları yapmak için 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten Özdağ seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.