Selendi Haberleri

Selendi Haberleri

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Karadaş’dan Selendi'ye Fabrika Müjdesi

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Karadaş’dan Selendi'ye Led Aydınlatma Aksesuarları Fabrikası Müjdesi geldi.

Selendililer Turgulu'da Buluştu

Kahraman Oto Yetkili Servisi Selendi’de hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor

Selendi’de Ford yetkili servisi olarak hizmet veren Kahraman Oto Tamirhanesi ekipmanlarıyla özenle ve itina ile hizmetlerine gece gündüz demeden 7/24 hizmet veriyor.

Selendi’ye İstanbul’dan yeni yatırımcılar gelmeye devam ediyor

Selendim tekstil fabrikasında iş adamları ile gerçekleşen görüşmeler mutlu sonla son bulurken İstihdamın artacağı müjdesiyle Selendilileri heyecanlandıran güzel haberler verildi.

İş Adamı Hasan Karadaş Selendi’ye Üçüncü Fabrikayı Getirme Hazırlığında!

Selendim Teksil işletmecisi iş adamı Hasan Karadaş ilçede yarattığı iş imkanları ve 20 araç ile bir filosuyla istihdamını arttırmaya devam ediyor.

Eskileri aratmayan doğal hali ve otantik köy evi sizleri bekliyor

Manisa'nın Selendi ilçesinde bütün birikimiyle eski bir köy evini virane haldeyken restore ederek turizme kazandıran Dr. Şaban Gürcan, eski köy yaşantısını yeni nesillere aktarmanın mutluluğunu yaşıyor. 6 ayrı hanenin tek çatı altında toplandığı ve içinin eski eşyalarla donatıldığı Şato köy evi şimdiden ilgi odağı oldu.

Selendim Tekstil’de 75 Kişilik İstihdam Garantili Hayırlı Olsun Kurbanı Kesildi

Selendim Tekstil'de Manisa İş Kur Genel Müdürlüğünce 75 kişilik iş garantisi verildi. Fbrika için kurban kesilerek hayırlı olsun denildi.

Selendim Tekstil İşçileri Barış Pınarı Harekatına Türk Bayrağı ve Asker Selamıyla Destek verdiler

Manisa'nın Selendi ilçesinde Selendim tekstil fabrikası işçileri öğlen arası iş yeri önünde toplanarak, Barış Pınarı harekatında bulunan mehmetçiklerimize destek vermek için Büyük Türk Bayrağı açarak topluca selam verip güzel görüntü sergilediler.

Selendi’de istihdamın önüne set kurmaya devam ediyorlar

Ülke genelinde ekonomik bir kriz yaşanırken ve Manisa'nın Selendi ilçesinde büyük oranda göçler yaşanır iken Selendi iş kur ödenek yok bahanesiyle işsizliğe bir hançer daha vururken istihdamın önüne set kurmak da neyin nesidir demek den ve hani ödenek yoktu. 9 milyonluk yatırım nasıl yapılıyor diye sormadan edemiyoruz.

Turgutlulu Genç Yetenek Uğurlu Tekstil’in Reklam Yüzü Oldu

Hayallerimin peşinde koşan Turgutlulu genç yetenek Gülseren Çimen, Selendi’de uzun süren uğraşlar sonrasında faaliyete giren Uğurlu Tekstil’in reklam yüzü oldu.

Uğurlu Tekstil Seldendi’de Kadın İstihdamına Katkı Sağlıyor

Manisa’nın Selendi ilçesinde kısa bir süre önce faaliyete giren, Selendi’nin eski atıl tütün depoları’nın olduğu alanda faaliyet gösteren UĞURLU TEKSTİL kapılarını Haber Kasaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haşim Karataş ve ekibine açtı.

MİLLETİN ADAMI YASİN DUMLUPINAR YENİCE'DE SEVGİ İLE KARŞILANDI

Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar halen şu sıralar Yenice Mahallesinde seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Selendi'de Yasin Dumlupınar fırtınası devam ediyor

Millet ittifakı İYİ PARTİ Selendi Belediye Başkan Adayı Selendi Belediye Başkanı veteriner hekim Yasin Dumlupınar sevgisi Selendi'de bir çığ gibi büyüyor.

Yemin namus şeref sözü veriyorum eğer bir gram engel müdahil olduysam

Cumhur ittifakı Mhp Selendi Belediye Başkan Adayı Ecz Nurullah Savaş dün akşam Ak Parti Selendi ilçe Başkanlığında toplanan binlerce Selendililere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

BİZ HAYAL ETTİK GERÇEĞE ÇEVİRDİK

Biz bir aileyiz biz hepiz burda birbirimizin açığını kapatacağız eksiklerimizi tamamlayacağız, benim memleketim gariban fakir memleket. Herkes güzel olacak diye bi kayde yok herkes iyi olacak diye bi kayde yok hepimiz biriz hepimiz bir aileyiz hepimiz bir birimize sahip çıkacağız. Dedi.

Karadaş,'Biz Söz Verdik Arkasındayız'

Selendi'de açılmak için günler sayan tekstil fabrikasına gelmek için işçiler çamurlu yollardan gelerek işe başlayacaklar halbuki biz aylar öncesinden yetkililere seslenerek hiç olmazsa görmüş olduğunuz yolu biraz olsun düzenlemesini rica gerekmektedir.

MHP'de siyaset yapma imkanım kalmadı diyerek istifa etti

Eski Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ın MHP’den milletvekili adaylığı için belediye başkanlığından istifa etmesi sonrası meclis üyelerinin çoğunluğuyla 1 Mayıs 2018 tarihinde Selendi Belediye Başkanlığına Yasin Dumlupınar seçilmişti.