Soma Haberleri Haberleri

Soma Haberleri Haberleri

301 maden şehidinin ruhuna Kuranı Kerim okundu

13 Mayıs 2014 günü meydana gelen ve 301 madencinin şehit olduğu maden kazası yıldönümüne anıldılar.

HaberKasaba whatsapp ihbar hattı

Whatsapp hattımız üzerinden bize ihbar gönderebilir ve bize anında ulaşabilirsiniz. Sizler yıllardan beri bizlere çok yakınsınız. Sadece Manisa değil, Turgutlu başta olmak üzere tüm ilçelerimizden göndereceğiniz haber, fotoğraf, videoları artık bizlere ulaştırmanız çok daha kolay olacak.

SOMA'DA AİLELER TAHLİYELERLE YIKILDI!

Akhisar Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen davada madende emniyet teknikeri olarak görev yapan Mehmet Ali Günay Çelik'in tahliye edilmesine tepki gösteren madenci aileleri Soma'da eylem yaparak yolu trafiğe kapattı.

Jandarma Komutanlığı tarafından operasyon

Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Soma İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan ortak istihbari çalışma neticesinde, Soma ilçesi Turgutalp mahallesinde...

KONUŞMA BOZUKLUKLARI ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

Özellikle son yıllarda artış gösteren dil konuşma bozuklukları çözümsüz değildir. Artikülasyon bozukluğu (konuşma seslerini eksik veya yanlış üretme), kekemelik ve gecikmiş konuşma başlıca görülen dil konuşma bozukluklarıdır.

Soma Yağcılı Gölet ve Sulaması’nda imzalar atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun “1000 günde 1071” gölet projesi doğrultusunda bir imza da Manisa Soma için atıldı.