Kula Haberleri Haberleri

Kula Haberleri Haberleri

Hukuki mücadelesini kazandı Alt geçidi trafiğe kapattı

Manisa'nın Kula ilçesinde, Karayolları Genel Müdürlüğü ile 5 yıldır hukuki mücadelesini sürdüren bir vatandaş, Asliye Hukuk Mahkemesinden aldığı mahkeme kararıyla köprülü alt geçidin kendisine ait olan kısmını trafiğe kapattı.

Hizmetlerden memnunuz Köyümüze giriş var çıkış yok

Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Bebekli mahallesinde yağmur yağışlarının ardından ortaya çıkan yol çilesi artarak devam ediyor. Evlerine girmekte zorlandıklarını belirten vatandaşlar, bu hizmet değil, bu eziyet dediler.

MHP CAMİASI KULADA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok'un yavrularının sünnet merasimi gerçekleşti. Sünnet merasimine çevre ilçelerden çok sayıda partili katıldı. Katılımın fazla olması sebebiyle MHP camiası sünnet merasiminde adeta gövde gösterisi yaptı.

Kıraathaneler, Başkan Tosun’un Gündeminde

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kıraathane esnafı ile bir araya gelerek turizmde yer alabilmeleri ve sağlık ortamlarını geliştirmeleri için istişarede bulundu.

Cezaevinden izinli çıktı eşinin boğazını kesti

Cezaevinden izinli çıktı eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü olay Kula ilçesinde yaşandı.

KULA BELEDİYE MECLİS MECLİS ÜYESİ KAZA YAPTI

Manisa'nın Kula ilçesinde yağmur sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobile, arkadan gelen bir başka araç çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken, refüje çarpan....

SELENDİ'DE TÜTÜN DİKİMLERİ DEVAM EDERKEN BİR YANDAN ÇAPASI YAPILIYOR

VİDEOLU HABER>>> Selendi de Tütün Dikimleri yağan yağmurlardan sonra tekrardan dikiliyor...

Jeopark Ateşi’nin Şampiyonu Yeni Sanayispor

2. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası’nın görkemli finalinde, şampiyonluk kupasını kaldıran taraf Yeni Sanayispor oldu.

Bebeğini Poşet İçinde Sokağa Atan Anne Tutuklandı

Manisa’da yeni doğmuş bebeğini poşete koyarak sokağa atan ve suçunu itiraf eden kadın tutuklandı. Manisa’nın Kula ilçesinde 11 Mayıs Perşembe günü, yeni doğmuş bebeği poşet içerisine koyarak boş bir araziye bırakan ve şüpheli olarak gözaltına alındıktan sonra bebeği doğurduğunu itiraf eden anne L.A çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili anne ile birlikte […]

80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kutlama

Kula’da Engelliler Haftası, Kula 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan engelliler tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Tüm okurlarımızın, Beraat Kandilini kutlarız

Tüm okurlarımızın, Beraat Kandilini kutlar, bu mübarek gecenin Türk İslam Alemi’ne, Türk Milleti’ne Manisa’ya ve Turgutlu halkına huzur, mutluluk ve hoşgörü getirmesini dileriz. Haber Kasaba Gazetesi

Minikler’den, Gazeteci Ağabeylerine Ziyaret

Kulalı minikler, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde, gazeteci ağabeylerini unutmayarak Kula Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

2. Geleneksel Jeopark Futbol Turnuvası, Coşkuyla Başladı

Kula Belediyesi tarafından 2.’sini düzenlenen, bu yıl 11 futbol takımının mücadele edeceği Jeopark Futbol Turnuvası, Kulalı emektar futbolcuların, 'Şöhretler Karması' maçı ile başladı.

Kulalılar, İrem Derici İle Efeler Ligi’ne Merhaba Dedi

Kula Belediyesi’nin düzenlediği, Jeopark Kula Belediyespor’un Efeler Ligi’ne yükselme başarısını kutlama gecesinde, Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi İrem Derici sahne aldı. Kulalılar, şarkıcı İrem Derici’nin şölen havasında geçen konseriyle Efeler Ligi’ne merhaba dedi.

Börtlüce’de Kutlu Doğum Hayrı

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle her yıl geleneksel olarak Börtlüce Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde yüzlerce vatandaş bir araya geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un da katıldığı etkinlik kapsamında yüzlerce kişiye yemek ikram edildi.

Arınç Kula'nın Eşsiz Güzelliklerine Hayran Kaldı

Eski Devlet Bakanlarından Bülent Arınç Kula'da gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında, Kula'nın tarihi evlerini ve sokaklarını gezdi. Restorasyonu tamamlanan evler ile restorasyonu devam eden evlerde incelemelerde bulanan Eski Devlet Bakanı Bülent Arınç'a Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı..

Çocuklar Hem Çok Eğleniyor Hem De Öğreniyor

Çocuk Kültür Merkezi aylık olağan etkinliklerine devam ediyor.

KULA İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDEN VALİ GÜVENÇER’E ZİYARET

Manisa İlim Yayma Cemiyetine bağlı irtibat bürosu olarak faaliyet yürütürken şube çalışmalarını tamamlayan Kula İlim Yayma Cemiyeti yönetimi çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Minikler Şirinleri Çok Sevdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Kula kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu minik izleyicileri ile buluşturdu.

KÜÇÜK ÇOCUĞA ÇARTI KAÇTI

Manisa’nın Kula ilçesinde bir araç, 5 yaşındaki bir çocuğa çarptı kaçtı.

YALAN VE İFTİRALARLA KİMSEYİ KANDIRAMAZSINIZ

AK Parti Manisa Milletvekili Av. İsmail Bilen Kula Diyanet-Sen İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 'Kaynaşma ve Yardımlaşma Etkinliğinde Memur-Sen ve Diyanet-Sen Temsilcisi Ali Osman Sönmez, İmam ve Müezzinler ile bir araya geldi. 

Başkan Tosun’dan Çocuklara Sirk Süprizi

Kula Belediyesi ve Troya Sirk’i işbirliği ile çocuklara yönelik sirk gösterisi düzenlendi.

Jeopark Play-Off’tada Durdurulamıyor

Erkekler 1. Voleybol Ligi Play-Off A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, guruptaki ikinci maçında rakibi Solhan Spor’u 3-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.

Kula’da Yapılan Yatırımlar İncelendi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le Kula’nın yatırımlarını değerlendirdi.

Bayram Antalya’da Madalyaya Koşacak

Bayram Antalya’da Madalyaya Koşacak

KULA’NIN ALTYAPISI MERCEK ALTINDA

KULA’NIN ALTYAPISI MERCEK ALTINDA DEDİ

Başkan Tosun, MHP Kula İlçe Teşkilatı’nı Ağırladı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Nazım Baytok ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Tosun, Baytok’a yeni görevinde başarılar diledi.