Turgutlu Haberleri Haberleri

Turgutlu Haberleri Haberleri

Canlı Yayında Turgutlu'yu Konuşacaklar

15 Şubat Cumartesi Günü 16:00 ile 18:00 saatleri arasında EgeFM93’de canlı yayınlanacak olan Gazeteci -Yazar Haşim Karataş’ın Hazırlayıp Sunduğu Turgutlu’nun Nabzı radyo programının bu haftaki konuğu Turgutlu Belediye Başkanı Sayın Çetin Akın olacaktır.

Dr.Levent ONAN Ozon Tedavisi Nedir?

Ozon tedavisin ve Tamamlayıcı tedaviler kategorisinde yerini alan ozon terapisinin, insan vücudundaki farklı işlevsel etkileri sayesinde günümüzde giderek kullanım oranı artan bir uygulamadır. Dedi. Dr.Levent ONAN tedavi ile ilgili bilgiler verdi.

Bağ Bozumu Şenlikleri 31 Ağustos’ta

Turgutlu Belediyesi Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde 31 Ağustos günü Bağ Bozumuna ayrıldı.

Turgutlu’da Karataş Oto Yıkama Hizmete Girdi

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde Turgutlu’nun tanınmış simalarından ve sevilen iş adamı Fatih Sanayi Sitesi, Selvilitepe 111 KSS  2.Kısım No:33 D adresinde Karataş Oto Yıkamayı hizmete açtı. Yeni ismiyle birkaç gün önce hizmete giren yeni iş yeri müşterilerinden tam not aldı.

Turgutlu Belediyesi Korosu Türk Halk Müziği Konserine Davetlisiniz

Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Doç Dr. Gökhan Ekim şefliğinde konuk sanatçı Kayhan Bilgiç’in de katılacağı bir konser vermeye hazırlanıyor.

Turgutlu Belediyesi’nde Bayramlaşma Mutluluğu Yaşandı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Salı günü idrak edilecek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı.

Başkan Akın’dan Dosteli’ne Kıyafet Bağışı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kullanmadığı kıyafetlerini Turgutlu Belediyesi Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezine bağışladı.

Soma MHP Eski İlçe Başkanı Cengiz Ergün'e İsyan etti

MHP Soma Eski İlçe Başkanı Vedat Erdem Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Manisalılardan gelen tüm taleplere rağmen yerine yazılmayan T.C yazısı ve son su zammını da konu alan çok sert açıklamalarda bulundu.

Manisa’da Yetki Yine Eğitim-Bir-Sen’de

Her yıl Mayıs ayında yapılan Eğitim İş Kolları Sendikalarına ait yetki belirleme çalışmaları sonucunda 7 Bin 285 üye sayısıyla Manisa genelinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen oldu.

Çiçek Festivali On Binleri Ağırladı

Manisa’da bu yıl ilki düzenlenen Çiçek Festivali’nde binlerce çiçek, fide ve fidan uygun fiyatlarla Fuar Merkezi'nde satışa sunuldu. Büyük ilgi gören festival, 5 günde on binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Turgutlu Bayramları Tadında yaşamaya başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği fener alayı ve bayram konseri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Turgutlulu Genç Yetenek Şehir Tiyatrosunda yerini alıyor

Manisa’da pek çok etkinlik ve projeyi eş zamanlı olarak yürüten Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni yüzleri bünyesine dahil etmeyi de ihmal etmiyor.

Kervansaray Düğün Salonundan kampanya üzerine kampanya!

Kervansaray Düğün Salonu İşletmecisi Turgutlu’nun tanınmış müzisyenlerinden İbrahim BİLEN, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart ayları kampanya yapmayı gelenek haline getirdi.

T.C. haberimiz ses getirdi İyi Parti Gurubu Harekete geçti

Geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığımız ve Ulusal kanal gazete ve internet sitelerinde geniş yer bulan‘Manisa’da T.C İbaresinin olmamasına tepkiler çığ gibi büyüyor’ başlıklı haberimizde Maldivler’de tatilde olduğu iddia edilen Manisa Büyükşehir belediye başkanı Cengiz Ergün’ün T.C. ibaresi ile ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. İfadelerine yer vermiştik. Haberimiz sonrasında İYİ Parti gurubu harekete geçti.

Turgutlu Emniyetinden Özel Çoklara Ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Turgutlu Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezine ziyarette bulunan İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar ve personeli burada engelli çocuklarla hoşça vakit geçirdi.

Turgutlu'da Merakla Beklenen Çiftçi Malları Seçimi Sonuçlandı

Turgutlu Belediyesinin Mayıs ayı meclis toplantısının 8. gündem maddesinde yer alan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Meclisi ve Murakebe Heyeti’nin seçimi gerçekleşti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın başkanlığında Belediye Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşen seçim sonucun Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Meclisini Ünal Şimşek’in listesi kazanırken, Murakebe heyeti seçimini de İsmail Artan’ın listesi kazandı.

Başkan Akın da ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ Dedi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolları ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenlere katıldı.

MHP'li Ahmet Orhan'dan yuvarlak, Seviyesiz imalardan öteye gitmeyen iddialar

23. Dönem Manisa Milletvekili MHP'li Ahmet Orhan 'Zorunlu Bir Açıklama' başlığı ile yazılı bir metin yayımladı.

Ege 1946 Demokratlar Federasyonu yönetim kurulundan açıklama

Son zamanlarda yaşanan seçim tartışmalarını ve alınan yeni kararların ardından Ege 1946 Demokratlar Federasyonu (EGEFED) yönetim kurulu tarafından açıklama geldi.

Başkan Akın'a 5 Milyon TL Kredi Onayı

Turgutlu Belediyesinin Mayıs ayı meclis toplantısı salı günü saat 18.00'de belediye başkanı Çetin Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

Turgutlu Zorlu Ticaret Ramazan Ayı Mesajı yayımladı

Turgutlu ZORLU TİCARET çalışanları Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladılar, yayınlanan mesajda,Ramazan ayının insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundular.

Başkan Coşkun Ramazan Ayı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

TURGUTLU Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Ramazan Ayı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 2-3 Mayıs tarihlerinde iki gün süreyle devam edecek

Ahmetli 'de Ahmetli Anadolu Lisesi tarafından ilçede TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 2-3 Mayıs tarihlerinde iki gün süreyle devam edecek olan fuar düzenlenen bir törenle okul bahçesinde açıldı.

Ahmet Orhan yazdı: 'Devlet Adamı Devlet Bahçeli'

Haber Kasaba Köşe yazarı Ahmet Oran dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Orhan yazısında; Devlet Bahçeli, Türk siyaset tarihinde yaşarken kendine özgü tarzı ile benzersiz bir yer bulmuştur. Dedi.

Belediye Ekipleri Şehrin Dört Bir Yanında

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın talimatlarıyla şehrin dört bir yanında çeşitli çalışmalara imza atan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Hayallerinin Peşinde Koşan Genç Yetenek Gülseren Çimen İlk Reklam Filmini Çekti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden, Henüz 18’li yaşlarda olan, Hayallerinin peşinde koşan Turgutlulu genç yetenek Gülseren Çimen, İlk Reklam Filminde oynadı. Saç modelliği için çekilen reklam filmi yayınlandı.

Turgutlu’da özlenen tablo

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumartesi günü mesaisinde yol çalışmalarını yerinde inceledi ve çeşitli ziyaretlerle bir kez daha gönüllere girdi.

Hiç kimse tecavüzün bir suç olmadığını söylemez,söyleyemez

CHP Turgutlu Gençlik Kolları başkanı ve üyeleri düzenlediği basın açıklaması son günlerde artan çocuk, kadın istismarı, taciz ve tecavüzleri kınadı.

Özel,'Bu soruşturma Süleyman Soylu’nun insafına bırakılamaz'

CHP Grup Başkanvekili Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ile ilgili olarak,”Bu konu, Süleyman Soylu’nun insafına ve vicdanına bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur. Süleyman Soylu’ya bırakılırsa partisini de, devleti de mahcup edecektir.”dedi.