Yardım Eli Haberleri

Yardım Eli Haberleri

Turgutlu’dan Elazığ’a Yardım TIR’ları Yola Çıkıyor

Turgutlu Kaymakamlığı ve Turgutlu Belediyesi tarafından başlatılan “Turgutlu Elazığ’a Yardım Elini Uzatıyor” kampanyasına Turgutlu halkından büyük destek.

Turgutlu Elazığ'a yardım elini uzattı yardım paketleri yola çıkmaya hazırlanıyor

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde Kaymakamlık ve Turgutlu Belediyesi Elazığ’da yaşanan deprem sonrası yardım kampanyası başlattı. Acil ihtiyaç olan battaniye, yorgan ve çadır toplanacak.

Turgutlu Elazığ’a Yardım Elini Uzattı

Turgutlu Kaymakamlığı ve Turgutlu Belediyesi Elazığ’da yaşanan deprem sonrası yardım kampanyası başlattı. Acil ihtiyaç olan battaniye, yorgan ve çadır toplanacak.

Haberlerimiz Ses Getirdi Yardım Eli Gecikmedi

MANİSA’da sokaklarda yatan evsiz ve kimsesiz yatan yaşlı adama devlet yardım elini uzattı.

Vatandaşlarımıza toplum olarak yardım elini uzatmak boynumuzun borcudur

İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ basın açıklaması yayınladı. Kızıltuğ açıklamasında Attığımız her adım, gittiğimiz her yol milletimizin refahı ve huzurunu yeniden tesis etmek için...

Turgutlu'da Evsizlerin çileli hayatı!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çok zor şartlar altında sokakta yaşamını devam ettirmek zorunda olan insanlar var. Ülke genelinde olduğu gibi Turgutlu'da da Kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissetirdiği bu günlerde evsizler kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Turgutlulu MS hastası yardım eli bekliyor'

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan ve 9 yaşında yakalandığı MS hastalığına inat hayattan kopmayan, Bilkent Üniversitesi’ni hastalığından dolayı yarıda bırakan...

3 Bin 900 Öğrenci Büyükşehir’le Güldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi yaptığı hizmetlerin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da çalışmalarını sürdürmeye ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 3 bin 900 öğrencinin ihtiyaçlarını karşılaması için yardım çeki hediye etti.

Manisa'daki sığınmacılara yardım eli

Manisa İnsani Yardım Derneği, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak, kentte sığınan 450 sığınmacı aileye gıda yardımında bulundu.

%98 YÜRÜME VE BEDENSEL ENGELLİ LÜTFİYE TEYZE YARDIM ELİ BEKLİYOR

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Her platformda engellilerimizin engellerini aşmaları için elinden geleni yapacağınızın sözünü verdiniz. Uzunca bir süredir...

KAYABAŞ; ''BİR AN ÖNCE YARDIM ELİ UZATILSIN!

YETKİLİLERE SESLENDİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ PERİŞAN; Urganlı ve Sarıbey Mahallelerindeki mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı çadırlara yaptığı ziyaretinde karşılaştığı altyapı ve sağlık sorunları nedeniyle yetkililere çağrıda bulunarak şartların iyileştirilmesini istedi.

MAVİ MELEKLER DEN YÖRÜK AİLESİNE YARDIM ELİ 

Manisa da bulunan Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Canan Balatlı ve beraberindeki heyet bugün Selendi Gölbaşı mahallesi nde Yeter Yörük Ailesine yardım eli uzattı.

İki aileye yardım elini uzattıldı

Sosyal hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da evlerinde çıkan yangın nedeniyle eşyaları kullanılamaz hale gelen iki aileye yardım elini uzattı. Ümmehan-Hasan Çamyali ve Gülsüm Sağlam’ı evlerinde ziyaret ederek eşyaları teslim..