Gündem

Gündem Haberleri

VATANSEVER GÖREVİ TESLİM ALDI

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Kahvecilerin Yeni Başkanı Cenk Vatansever Görevi Teslim Aldı. Seçilen oda başkanları görevlerinin başına geçmeye başladı.

Öğrenciler 'Zeytin Dalı' Harekatına Bayraklı Destek Verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İmam Hatip Lisesi öğrencileri, vatandaşlara bayrak dağıtarak, Afrin'e yönelik düzenlenen "Zeytin Dalı" harekatına destek verdiler.

YouTuber Enes Batur,'Sevenleriyle buluştu

Ünlü YOUTUBER Enes Batur yeni çıkan ‘Hayal mi Gerçek mi?’ filminin gösterimi için Turgutlu’da CİNEPOLL Sinemalarına geldi.

Kılıçdaroğlu'na 3. rakip'te çıktı

Yalova milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal CHP genel başkanlığına aday olacaklarını açıklamışlardı.

Süryani kızın Türk askerine mektubu duygulandırdı

Suriye’de Türkiye’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla sürerken, bölgede teröristlerden kurtarılan bir köyde yaşayan Çavkari Simon isimli Süryani kızın yazdığı mektup yürekleri dağladı.

Akşener Erdoğan’a yüklendi 'Saf mısın kardeşim A.Ş’mi yönetiyorsun...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı binası açılışı için Düzce'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Afrin'de 303 terörist öldürüldü

TSK'dan son dakika Afrin harekatı açıklaması geldi. Açıklamada, şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre en az 303 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Hava harekatı sonucunda 6 hedefin vurulduğu da kaydedildi.

Meral Akşener, 'Öyle bir dua etti ki!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı binası açılışında konuştu.

Çipras'tan haddini aşan açıklama!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda Akdeniz'in istikrarı ve göç krizine ilişkin bir tartışma toplantısında yaptı. Çipras konuşmasında Türkiye ile gerilimi arttıracak ifadeler kullandı.

Erdoğan ile Trump arasında görüşme gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, dün saat 20.30 sularında telefonda görüştü. İki lider, Suriye başta olmak üzere bölgesel gelişmeleri ele aldı.

Çok sayıda YPG'li terörist Afrin'de bugün gömüldü

Cumartesi günü başlayan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'de bulunan çok sayıda hedef yerle bir edildi.

TSK’nın Afrin açıklaması 'Şehit iki askerin naaşına ulaşılamıyor'

TSK'dan Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yapılan son dakika açıklamasında 47 hedefin imha edildiği bildirildi.

Erdoğan ve Trump bugün 20:30'da Afrin'i görüşecek

ABD’nin Suriye’de Türkiye sınırına 30 bin kişilik terör ordusu kurma kararı ve Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı ile gerilen Türkiye-ABD ilişkilerinde ilk liderler arası temas bugün gerçekleşecek.

Erdoğan, 'ilk kez, 'Obama bizi aldattı dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski ABD Başkanı Barack Obama'nın şu an YPG'nin bulunduğu Menbiç konusunda kendisini aldattığını söyledi.

MHP'nin 'Gazi Recep Tayyip Erdoğan' kararı

SONDAKİKA; Siyasi kulislerde gündemden düşmeyen ve günün en çok konuşulan konusu haline gelen, AK Parti'li Metin Külünk'ün "Cumhurbaşkanı'na 'gazi'lik ünvanı verilsin" teklifi olmuştu. MHP'den teklife yeşil ışık geldi. Grup Başkanvekili Erkan Akçay o teklif için bakın ne dedi?

Belediyeden Taksicilere,'Kaldırım İşgali Olur Yapamayız'

Turgutlu'da durakları olmadığı için karton koliden kendilerine durak yapan taksicilerin yapılan haberlerden sonra Turgutlu Belediyesinden cevap geldi.

Turgutlu Odalarından Türk Askerine Dualarla Destek

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde Odalar bir araya gelerek askerlere dualarla destek oldular. Odalar,Sivil toplumunu ve iş dünyasını temsil eden sivil toplum örgütleri olarak bugün buradayız ve sizler aracılığıyla hem ülkemiz, hem de dünya kamuoyuna sesleniyoruz.

Özdağ,'Ergün'ün MHP'de dahi adaylığı kesin değil!

AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nın Şehzadeler İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlediği ve AK Parti Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı, Turgutlu İlçe Yöneticileriyle İl Delegelerinin katıldığı yemekli toplantı AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın katılımıyla gerçekleşti. Gerçekleşen programda gündem 2019 seçimleri üzerine yoğunlaşırken konuşmada bulunan Özdağ partililere seçim standını verdi.

Zeytin Dalı Harekatı şehidinin vasiyeti ortaya çıktı!

Zeytin Dalı Harekatı'nın üçüncü gününde teröristlerle girilen çatışmada Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan şehit oldu.