Gündem

Gündem Haberleri

İYİ PARTİ MANİSA SİYASETİNE HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI

Geçtiğimiz günlerde basınla bir araya gelerek yönetimini tanıtan ve ‘Seçime Hazırız’ mesajı veren İYİ Parti İl Başkanı Tamer Akkal, yoğun mesaiye başl......

BAŞKAN ERGÜN; 'İYİ Parti İl Başkanı'nın Açıklamalarına Cevap Verdi'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sempatim yok demedi ama İyi Parti Manisa Kurucu Başkanı Tamer Akkal’ın ‘Cengiz Ergün’ün Meral Hanıma karşı bir sempatisi vardı’ sözlerine yönelik açıklamada bulundu. Başkan Ergün, “Biz burada 9 yıla yakın süredir...

Hollywood yıldızı yemeğe davet ettiği 14 arkadaşına çantalar içinde 1'er milyon dolar hediye etti

Film sektöründe adını herkese duyurmuş başarılı yönetmen ve oyuncu George Clooney, üne kavuştuğunda arkadaşlarına sırtını dönmedi.

Suriye'de aşiretler PYD karşı anlaştılar

Suriye'de aşiretler ve kabileler İstanbul'da bir kongrede buluştu, ÖSO ile ulusal ordu kurmaya karar verdi. Yüksek Kurul ortak bildiriyle, PYD, PKK, Rusya, İran ve DEAŞ karşısında ortak tavır alma konusunda anlaştığını ilan etti.

Eski Bakan Yılmaz,'100 TL’nin değeri 35 TL’ye düştü'

İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz, Türk Lirası'ndan altı sıfır atılmasından bu yana 100 TL’nin değerinin 35 TL’ye düştüğünü açıkladı.

FIRINCILAR ODASINDAN HİJYEN EĞİTİMİ

MANİSA Turgutlu'da Fırıncılar Odası bünyesindeki bulunan fırıncılara daha iyi temiz ve sağlıklı ürünler için hijyen eğitimi verildi.

Binali Yıldırım Başbakanlık görevini bırakıyor mu?

TBMM Genel Kurulu'nda 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı görüşmeleri sürerken kulislerde kabine değişikliği yapılabileceği ve Başbakan Binali Yıldırım'ın görevini bırakabileceği iddia edildi.

AK Parti Türkiye Yüzde 10 barajından feragat edemez

CNN Türk'te yayına katılan AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, seçim barajıyla ilgili olarak, "Yüzde 10 barajından Türkiye feragat edemez" diye konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli, yüzde 10 olan seçim barajının ağır olduğunu ve yeniden değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti.

Mersinli Can Şehit oldu

Şırnak Akçay’da yol kontrolü yapılması esnasında bölücü terör örgütünün araziye döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu.

ÖZTÜRK'TEN 'CHP ADIYAMAN İL BAŞKANINA TEPKİ

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın, Tut İlçe kongresinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ağır sözlerle hakaret etmesine tepki çığ gibi büyüyor. Adıyaman’da iki parti arasında ciddi bir krize dönüşen olaya bir tepki de Manisa’dan geldi.

Ergün,'Parti rozetini çıkararak, hizmetin siyasetinin olmayacağını vurguladı'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, internet üzerinden yayın hayatını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’nun canlı yayın konuğu olarak, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Göreve geldiği günden bugüne parti rozetini çıkararak, hizmetin siyasetinin olmayacağını vurguladıklarını belirten Başkan Ergün, “Bütün piyasa fiyatları, alınan malzemelerdeki artışları yok görerek, siyasi olarak ‘Cengiz Ergün 75 milyon liralık daha fazla yatırım yapmasın diyorlar” dedi.

Haber Kasaba Gazetesi WhatsApp Haber Hattı; 0532 442 6117

Manisa'nın en güncel haber sitesi HaberKasaba.com'un gönüllü muhabiri olmaya var mısın?

CHP KONGRESİNİ ÇİLEL KAZANDI

Turgutlu ilçesinde CHP Olağan Kongresi Mesadet Özcan Konferans Salonundan yapıldı. Kongreye, CHP Grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer katıldı.

FECİ KAZA : 2 ÖLÜ 3 YARALI

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere 2 ölü 3 yaralı var ...

Kuzey Kıbrıs'ta Erdoğan’la ilgili alçak karikatür!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da faaliyet gösteren Afrika gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren karikatürü sayfalarında yayınlanması protesto edildi.

HABER KASABA KÖŞE YAZARLARI

Haşim Karataş, Handan Erdoğan, Murat Yıldırım, Cihan Canuyar, Sıdıka Cömert, İlknur Kemahlı Doğan, Muzaffer Yurttaş, Mutlu Aksu, Ekrem Canbaz, Ahmet Orhan, Tevfik Diker, (Rahmetle Anıyoruz, Türker Akın Sağlık)

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT ATAŞEHİR AÇIKLAMASI !

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili CHP Lideri Kılıçdaroğlu, parti avukatı İnan Bektaş eşliğinde açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi .

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri, Akşener başkanlığında toplandı. Toplantıda yarın (10 Aralık) yapılacak kongre onaylandı. Kaynak Yeniçağ: İYİ Parti Genel İdare Kurulu'ndan kongre kararı!

Manisa'lı İş adamını başından vurdular

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, kaldığı otelden ayrılıp bindiği lüks cipte tabancayla başından vurulan 27 yaşındaki iş adamı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.