Gündem

Gündem Haberleri

Manisa'da Fetö'nün esnaf yapılanması davası başladı

Manisa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) merkez ilçelerdeki esnaf yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 17'si tutuklu, 7'si firari 28 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

CHP, 'Yıldırım hakkında gensoru veriliyor!

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, oğullarının adı Paradise (Cennet) Belgeleri'nde adı geçen Başbakan Binali Yıldırım için gensoru vereceklerini açıkladı ve "Yeni doğan çocuğun vergi ödediği bir ülkede Başbakanın çocukları vergi cennetlerinde şirket kuramaz" dedi.

TURGUTLU'DA ORGAN VE DOKU BAĞIŞI HAMLESİ

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde hizmet veren, Özel Egeumut Hastanesi Organ ve Doku Bağışı Konusunda Farkındalığı Artırmayı Hedefliyor.

CİNAYET ZANLILARINA MÜEBBET HAPİS CEZASI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir yıl önce öldürüldükten sonra otomobili ile birlikte ateşe verilen...

KILIÇDAROĞLU MAGİAD’I AĞIRLADI

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), Başkanı Ömer Geriter ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Ömer Geriter coğrafi tescil almış ürünlerle ilgili yapılan çalışmaların raporunu Kılıçdaroğlu’na teslim etti.

Bahçeli'nin Manisa Programı Belli Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin programı belli oldu.

Sayar;'Lider'e Söylenen Kötü Sözü Kendimize Söylenmiş Sayarız'

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Teşkilatı tarafından Has Bahçe Restautant’ta düzenlenen birlik beraberlik kahvaltısında, aileleriyle birlikte Başkan Orhan SAYAR, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Temsilcileri bir araya geldiler.

Kadrolar yenilenecek, 'AK Parti'de il kongreleri ve değişim başlıyor'

AK Parti'de ilçe kongrelerinin ardından il kongreleri için geri sayım başladı. Kongre sürecinin tamamlanması ile değişim süreci biterek, 2019 seçim süreci başlayacak.

Turgutlu'da Muhtarlar bir araya gelip imza topladılar

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde muhtarlar geçtiğimiz günlerde görevinden alınan Manisa Büyükşehir Belediyesi...

TURAN,'PARA VAR, PROJE VAR, YER YOK'

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Kaymakamlığında yapılan hayvanları koruma toplantısında sokak hayvanlarına barınak yeri bulunamadı. Sokak hayvanları ve Turgutlu Hayvan barınağı yer seçimi...

Ekmeğin gramı düşürülüyor, 200 gram üretilebilecek

Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Kolivar, "Şu anda ekmek üretiminde alt sınır 250 gram. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının tebliğde yapacağı değişiklikle israfı önlemek amacıyla artık ekmek 200 gram üretilebilecek" dedi.

CAM FİLMİ YASAĞIYLA İLGİLİ ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Milyonlarca kişiyi mağdur eden cam filmi yasağında devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Genelge yayınlayın, düzeltin bu işi" talimatı verdi. Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatı sonrası yaşanacak yeni gelişmelere çevrildi.

Başkan Coşkun'nun 10 Kasım mesajı

MANİSA Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Sayar;'Samsun’da Atılan İlk Adımla Esaretin Bariyerleri Devrilmiştir'

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Başkanı Orhan SAYAR, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, ebediyete intikal edişinin 79 yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Gedizli;'Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Destan Yazmıştır'

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYABAŞ, 'ÖZLEM, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ'

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk’ü rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Manisa Atasına Selam Durdu

Atatürk vefatının 79. yılında Manisa'da anıldı. Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılında, Manisa'da anma töreni düzenlendi.

Turgutlu Devlet Hastanesi Personeli Atasını unutmadı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri başladı. Turgutlu Devlet Hastanesi Personeli'de atasına saygı ve minnetle selam durdu.

BAHÇELİ.''İKİNCİ KEZ TURGUTLU’YA GELİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nın Turgutlu’ya geleceği öğrenildi.