Gündem

Gündem Haberleri

DAHA SAĞLIKLI İÇME SUYU İÇİN ESKİ HATLAR YENİLENİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara Kayapınar Mahallesi’nde eski içme suyu borularını yenileyerek vatandaşa daha sağlıklı ve temiz içme suyu temin ediyor.

Kıyafetleriniz İkinci Bir Şansı Hak Ediyor

Turgutlu Belediyesi’nin Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi, Turgutulular’ın desteği ile büyük bir aile olmaya devam ederken, kıyafetlerine ikinci bir şans vererek yardıma muhtaçlara el uzatan vatandaşlar da hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek uygulamaya tam not verdi.

Hedef Yolunda Başkan Şirin’den Tam Destek

Hedefini BAL ligi olarak belirleyen 1. Amatör Lig şampiyonu Urganlıspor Futbol Takımı, desteklerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ziyaretinde bulunarak kendisine plaket takdim etti.

Büyükşehir Gölmarmaralı Öğrencileri Kitap Fuarına Taşıdı

SOSYAL hizmetleri ve projeleriyle öne çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da düzenlenen kitap fuarına gitmek isteyen Gölmarmara Hulki Şanlıtop Anadolu Lisesi öğrencilerine otobüs tahsis etti.

TURGUTLU'DA AKIL ALMAZ HIRSIZLIK OLAYI

Turgutlu’da sabaha karşı bir kahvehanede yapılan soygun, Turgutlu Polisini harekete geçirdi. Cimin yeri diye bilinen kahvehanede gerçekleşti.

Biyoteknik Mücadele Desteklemeleri Çiftçilerin Hesaplarına Yatırıldı

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan icmal doğrultusunda, 2016 yılında Biyoteknik Mücadele yapan bağcılara destekleme ödemeleri yapıldı.

Yine Cinsel İstismar İddiası!

Manisa’da polis tarafından yapılan yol uygulamalarında çok sayıda farklı marka ve çaplara ait silah ele geçirildi.

Şehzadeler’de kurslar başlıyor

Şehzadeler Belediyesi kursları başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda çeşitli branşlarda başvuruları başlayan kurslar önümüzdeki günlerde ..

TURGUTLU BERKSAN TARIM YENİ YERİNDE

Turgutlu’da tarım makineleri ve yedek parça satışı ile çiftçilerin hizmetinde olan Berksan Makine Çınarlı kahve yanındaki yerinden Avşar’daki modern...

190 MAHALLENİN İÇMESUYU DEPOSU YENİLENDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde 190 mahallenin içme suyu deposunda bakım-onarım çalışmasını tamamladı. Başkan Ergün, MASKİ’deki ilk talimatının depoların temizlenmesi olduğunu söyledi.

Toplam 2689 haber.