Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP'li İnce 'Partiyi mutlu bir azınlık ele geçirdi'

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "CHP tarihinde böyle bir olay olmuş mu? Partide müdür maaş alıyor partiden. Belediye başkanının danışmanı partiden maaş alıyor. Partiyi mutlu bir azınlık ele geçirdi" diye konuştu.

CHP'li Muharrem İnce'nin adaylığı kesinleşti

Muharrem İnce'nin adaylık dilekçesinde imzası bulunan delegelerden 49'unun mükerrer imza olduğu iddia edildi. Kurultay Divanı yaptığı incelemede İnce'nin adaylığının geçersiz kalmasına yol açabilecek bir duruma rastlamadı. Yani Muharrem İnce'nin adaylığı kesinleşti

Akşener’den İYİ'lere mektup var!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İlçe teşkilatlarına hitaben bir mektup yayınladı.

AKŞENER,'REZİL RÜSVA ETTİĞİNİZ DIŞ POLİTİKAYI MEHMETÇİK AYAĞA KALDIRIYOR'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti çalışmaları kapsamında yurt içi ziyaretlerine devam ediyor.

MHP'nin Davutoğlu-Erdoğan resmine tepki gelmeye devam ediyor

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında bir yanına eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu diğer yanına ise Başbakan Binali Yıldırım’ı almıştı.

AK Parti ve MHP İttifakı Tamam! Oy Pusulası Üzerinde Çalışılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Belli bir mutabakata varıldı, oy pusulası üzerinde çalışılıyor. Başka partiler de ittifak içinde yer alabilir" dedi.

Akşener bitirme tezi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktoru Saadettin Hülagü’nün rektör olarak görev yaptığı Kocaeli Üniversitesi’nde Meral Akşener bitirme tezi oldu.

Akşener Kütahya ve Eskişehir’den hiç olmadığı kadar Erdoğan’ı Eleştirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yurt içi programında bugünkü durağı Kütahya oldu.

Bahçeli, CHP'li Özel'in Patron çıldırdı, kapatıyoruz' sözlerine tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Patron çıldırdı, kapatıyoruz" sözlerine tepki gösterdi.

Sondakika!... Erdoğan, Bahçeli'yi Saray'a davet etti

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrasında görüşmek için MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Saray'a davet etti.

Bahçeli'nin Erdoğan'ı destekleme kararını yardımcıları ilk defa orada duydu

MHP lideri Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı seçiminde destekleyeceğini açıklaması üzerine konuşan MHP'nin 24. dönem milletvekili Yeniçeri, "Yanında bulunan MHP'nin Genel Başkan Yardımcıları bile basın toplantısında Bahçeli'nin söylediklerini ilk defa duydular" dedi.

Bahçeli,'Tekeden süt sağılmaz Erdoğan'dan Cumhurbaşkanı Olmaz'

2014 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Bahçeli, " Twitter kapatandan cumhurbaşkanı olmaz, adaletten kaçandan, rüşvetçilere kol kanat gerenden cumhurbaşkanı olmaz, evdeki paralarını sıfırlarken haysiyeti sıfıra düşürenden cumhurbaşkanı olmaz. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz."demişti.

Bahçeli, 'Cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a destek vereceğiz'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi. Bahçeli, seçimlerde cumhurbaşkanlığı için partisinin aday çıkarmayacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekleneceğini açıkladı.

CHP Yeni yönetimi ilk geniş katılımlı toplantısını yaptı

CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri parti üyeleriyle ilk geniş katılımlı toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti, MHP’yi yarı yolda bırakabilir

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘ittifak’ ile ilgili ısrarlı yaklaşımı ve açıklamalarına karşın AKP seçim ittifakına ilişkin düzenleme için acele etmiyor. AKP yönetimi, bir yasal çerçeve getirilse bile MHP ile ittifak yapıp yapmamaya kamuoyu yoklamalarından çıkacak sonuca göre karar verecek.

Manisa'da Yapılan CHP Kongresinin kazananı Balaban oldu

CHP Manisa 36. İl Olağan Kongresi’nde Semih Balaban ve Halil Tokul, başkanlık için yarıştı. Kongrede 342 delegenin oyunu alan Semih Balaban CHP’nin yeni il başkanı oldu.

CHP 'İşgal edilen 156 adanın adını tek tek açıklayacak!'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, 'CHP iktidarında, Ege Denizi'nde egemenliği Türkiye'ye ait olan 156 ada, adacık ve kayalığın Türkçe isimlerini tek tek açıklayacağız ve dünyaya deklare edeceğiz.

Bahçeli Rıdvan Dilmen'e ağır sözlerle yüklendi (Video)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ' Erdoğan'ı parkasız Deniz Gezmiş'e benzetiyorum' diyen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e çok sert tepki geldi.

Yalçın;'Oy kaygımız yok fakat güçlü parlamento için ittifak önemli'

Cumhur ittifakı' önerisinin oy kaybı kaygısıyla alakalı olmadığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, ittifak yapılması halinde parlamentonun daha güçlü olacağını savundu.

Toplam 462 haber.