Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti'li Şentop 'Türkiye Yüzde 10 barajından feragat edemez'

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında seçim barajıyla ilgili olarak, "Yüzde 10 barajından Türkiye feragat edemez" diye konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli, yüzde 10 olan seçim barajının ağır olduğunu ve yeniden değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti

Bakan Soylu hakkında suç duyurusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında 'Açık açık söylüyorum, bittin sen' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Soylu'yu yakacak FETÖ arşivi ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2011 yılında Cemaat'in faaliyetlerini askıya almasını söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP’li İsa Gök’e tepki göstermişti.

Soylu'nun açıklamasına, 'Tezcan'dan tepki geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerini değerlendirerek, “Bulunduğu makam tehdit edecek, ‘Şunu açıkla biz biliyoruz bak sonra şöyle yaparız’ denecek bir yer değil. Elinde bir şey varsa gereğini yapacağı yerdir. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok bunu her yerde de söylüyoruz. Onlar yolsuzlukları parmak hesabıyla örtmeyi ve kapatmayı, bir de başkalarına iftira atmayı bilirler” dedi.

AK Parti, MHP’ye 45 - 50 vekillik kontenjan ayıracak!

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, AKP'nin 2019 seçimleri için MHP'ye kontenjan ayıracağını iddia etti. Tezkan, "AKP kendi listesinden MHP’ye 45/50 vekillik kontenjan ayıracak" ifadesini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Kudüs açıklaması!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Trump'ın Kudüs kararına sert tepki gösterdi.

MHP Lideri Bahçeli'den ABD'ye Kudüs tepkisi!

MHP Genel Başkanı Bahçeli Kudüs kriziyle ilgili açıklama yaptı. Bahçeli "Ortadoğu'nun A'dan Z'ye mahvına hizmet edecek zaman ayarlı bir bombadır" dedi.

Akşener,' Sizin istihbarat biriminiz ne iş yapar?

Yeni Kurulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab'ın ABD'de itirafçı olarak mahkemede yaptığı açıklamalarla ilgili hükümete yüklendi.

Karataş,'Habererk'e yazdı; MHP'li Cengiz Ergün yeni Melih Gökçek mi oluyor?

Habererk yazarlarından Haşim Karataş ilk yazısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün'ün yeni Melih Gökçek olabileceğini yazdı. Karataş yazısında "Devlet kaynaklarını israf edene tahammül Yok artık.şovmen değil sessiz tasarrufla iş yapan belediye başkanları dönemi geliyor. Benzer bir problemi de geçen hafta Manisa büyük şehir belediye başkan Cengiz Ergün’ün koordine ettiği dört ilçede Devlet Bahçelinin katıldığı toplu açılış törenleri vardı. Resmen öyle bir israf vardı ki Cengiz Ergün yeni Melih Gökçek mi oluyor sorularını akla getirdi." dedi.

Bozdağ,'Açıklamıyorsa namussuz, şerefsiz, alçak ilan ediyorum'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili iddialarını ispata çağırarak, "Açıklamıyorsa onu buradan namussuz, şerefsiz, alçak olarak ilan ediyorum" dedi.

MHP’Lİ AKÇAY, 'CHP’NİN KARIN AĞRISI ARTIYOR'

Seçim ittifakı tartışmalarına ilişkin açıklama yapan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay “CHP paniğe kapıldı, karın ağrısı artıyor. Bu mücadele milli olanlarla gayri milli olanlar arasında geçecektir. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra oluşan Yenikapı Ruhu hayata geçmektedir.” dedi.

Ünal,'Rabia’da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan ittifak sözlerine ilk yorum! “Rabia’da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz. Bu seçim ittifakı gibi algılanması algılanmaması bütün bunlar zaman içinde görülecek şeyler.

Kahraman, ’MHP ile Beraber yürüyeceğiz’

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, MHP lideri Bahçeli'ye yaptığı ziyarete ilişkin, İnşallah önümüzdeki çalışma döneminde aynı istikamette, hedefte Türkiye’mizin bu hedefinde tarihte, üstlenmiş olduğu misyona uygun ilerlemede destek olunacak, beraber yürüyeceğiz" dedi.

Bahçeli,' AK Partiye Işık yaktı! (Video)

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün MHP'nin haftalık grup toplantısındaki; AKP ile İşbirliği Mesajı sonrası teşkilat içerisinde çatlakların çoğalacağı konuşuluyor. Bu söylem tartışmalara neden olurken, MHP Liderinin geçmiş dönemlerde AK Parti ve Erdoğan ile ilgili söylemleri hayli sertti ve bu söylemlerin birden bire değişmesi ve böyle bir yakınlaşma tabanda fazlasıyla rahatsızlığa neden oldu.

AKP’yi Dün iktidar yapan MHP, 'Seçim barajı düşürülsün' önerisi ile bugün de HDP’yi meclise sokacak!

MHP Lideri Bahçeli, yaptığı erken seçim çağrılarıyla 3 Kasım 2002'den sonra 1 Kasım 2015'te de AKP'yi tek başına iktidar yaparken siyasi tarihimize geçmeyi fazlasıyla hak etti.

MHP Lideri Bahçeli'den seçim barajı açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim barajıyla ilgili olarak "Yüzde 10'luk seçim barajı ve erken seçim tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye’de çok ağır bir baraj" dedi.

MHP'den, AKP’nin çıkaracağı başkan adayına tam destek!

Milliyetçi Hareket Partisi, Meclis Üyeleri , AK Parti'nin çıkaracağı büyükşehir belediye başkan adayına tam destek vereceklerini açıkladı.

MHP'Lİ BAŞKANLAR AK PARTİ'NİN ŞOVUNA ORTAK OLDULAR!

Manisa'da Ak Parti bir taşla iki kuş vurdu. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı toplu açılış törenine getirdi. Manisa'da adeta şov yaptı. Öte yandan MHP'li belediye başkanlarınıda bu şova ortak ederek Manisa'da MHP'den bir adım öne geçti.

AK Parti Kulislerinde yeni iddia! Erdoğan'ın seçim kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'metal yorgunluğu' diyerek istifaya davet ettiği il başkanlarının yerine geçen isimleri aday olarak önümüzdeki yerel seçimlerde göstermeyecek.

Toplam 462 haber.