Spor

Spor Haberleri

Tarzan’ı basit goller yıktı

Manisaspor, ligin ilk haftasında konuk olduğu şampiyon adayı Çaykur Rizespor’a 4-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar, ilk 6 dakikada yediği 2 gole engel olamayınca maçın ipini kaçırdı. Çok kötü bir 90 dakikalık tecrübe yaşadı. Rizespor’un...

DEMİR GRUP SİVASSPOR: 0 - AKHİSAR BELEDİYESPOR: 1

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, Akhisar Belediyespor sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’u 1-0 mağlup etti.

ÇAYKUR RİZESPOR:4 - MANİSASPOR:1

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Çaykur Rizespor, Manisaspor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

MELEMEN BELEDİYESPOR -1 TURGUTLUSPOR -1

Spor Toto 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor evinde oynadığı hazırlık maçında 2.ligin güçlü ekiplerinden Menemen Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı....

Milli güreşçi Kerem Kamal,; Dünya şampiyonu oldu

Finlandiya'nın Tampere kentinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda 55 kiloda altın madalyaya uzanan milli sporcu Kerem Kamal'ın başarısı, memleketi Manisa'daki ailesine büyük bir sevinç yaşattı.

Ergün "Bu Manisaspor yönetimine kimse ekonomik destek vermez"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyespor’un Afyon kampını takip eden basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ergün, kampın değerlendirmesini yaptı. Gündeme ilişkin sorulara da cevap veren Başkan Ergün, Manisaspor konusunda ve Akhisarspor ile imzalanan protokol hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Şişmanlar Bu Kez Dünya Şampiyonluğu İçin Mindere Çıkıyor

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği derecelerle göğsümüzü kabartan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu bu kez Şili’de yapılacak olan Ümitler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 2017 yılı içerisinde başarılı bir sezon geçiren Mert Şişmanlar, Şili’den altın madalya ile dönerek, Türk Bayrağımızı dalgalandırmayı amaçlıyor.

Atiker Konyaspor - Beşiktaş ; 2-1

Turkcell Süper Kupa'yı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Atiker Konyaspor kazandı. 1-1'den sonra Konyaspor tribününden bir taraftar sahaya girdi. Güvenlik görevlileri seyirciyi oyun alanından çıkarırken Beşiktaşlı futbolcular hakem Fırat Aydınus'a "kelebek" diye tabir edilen bir bıçak teslim etti.

Muay Thai Spor Kulübü’nden Destek verenlere plaket

BOLU,Niğde ve Nevşehir illerinde yapılan Türkiye Şampiyonalarında bir altın 8 bronz  madalya alan Turgutlu Muay Thai Spor kulübü, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen...

MANİSA'DA GELECEĞİN YÜZÜCÜLERİ YETİŞİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu yüzücüler, Bursa’da düzenlenen 11-12 Yaş Gelişim Projesi final müsabakalarına katıldı. Müsabakalara 7 sporcuyla katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 5 altın 2 gümüş madalya ile Manisa’ya döndü.

GALATASARAY İLE AKHİSAR YENİŞEMEDİ

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray ve Akhisar Belediyespor, hazırlık maçında bir araya geldi. Taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

TURGUTLULU ŞAMPİYON KIZLARDAN 2 MADALYA DAHA

Türkiye Muay Thai Federasyonu 2017 yılı faaliyet takviminde bulunan Minikler,Yıldızlar Muay Thai Türkiye şampiyonası 12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Nevşehir Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

KİCK BOKS’A 3 MADALYA İLE DAMGA VURDUK

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2017 yılı faaliyet takviminde bulunan “ Minikler,Yıldızlar ve Gençler ve büyükler point fıghtıng,full contact ve kick lıght contact müsabakaları” Bolu 3000 kişilik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Terim, döneminde yaşanan 7 kriz

Türkiye Milli Futbol Takımı son 3 senede birçok kez saha dışında yaşanan krizlerle gündeme geldi.

Turgutlu'nun rakipleri belli oldu

Spor Toto 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor’un fikstürü çekildi.

İlk etap tamamlandı

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, kampın ilk etabını bugün sabah gerçekleştirilen...

Kadın futbol takımına esnaflardan destek yağıyor

Turgutlu'yu temsil edecek ve bu yıl 3. Lig’de mücadele edecek olan Belediyespor kadın futbol takımına şahıs ve kurumlardan destek yağmaya devam ediyor.

Miniklerin Turnuvasında bu kadarına'da pes dedirten olay!

Yetkililer duyarsız kalıyor, Miniklerin sağlığı hiçe sayılıyor. Turgutlu'da 5'ncisi düzenlenen Geleneksel Bahattin Köksal Turnuvasına Aileler büyük ilgi gösteriyor. Atatepe dinlenme tesislerinde oynanan maçlar heyacanlı geçiyor. Minikler sağlık görevlisi olmadığı için zor anlar yaşıyor.

2.Lig kapısı açıldı

Sporun birçok alanında ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan gelen haberle sevindi. 18 takımlı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin yakın zamanda 32 takıma yükseleceği bilgisini alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yönetimi de hemen kolları sıvadı.

Toplam 540 haber.