Türkiye

Türkiye Haberleri

Akşener, 'Biz o sanatçılara selam bile vermeyeceğiz!'

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan ve sanatçıların hudut karakolu ziyaretindeki tartışma yaratan görüntüleriyle ilgili olarak, “Götürülen insanlarla ilgili olarak çok tartışma oldu. Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz" dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere tazminat verilecek!

Suriye'nin kuzeyinde bulunan Afrin bölgesindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere tazminat ödenmesine yönelik talimat, Milli Savunma Bakanlığı tarafından kuvvet komutanlıklarına gönderildi.

Devlet Bahçeli 'Yılanlara, Kananlara, Kaçanlara İnat Bugün MHP Ayaktadır'

VİDEOLU HABER; Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı nedeniyle Beştepe'deki anıt mezarında tören düzenlendi.

Aynı temeli 2 kez attılar, 2015’de atılmıştı! 2018’de bir daha atıldı!

Akkuyu Nükleer Santralı temel atma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Tuğrul Türkeş Başbuğ Alparslan Türkeş'i ayrıntılarıyla anlattı

Vefatının 21. yılında babası Alparslan Türkeş'i AA muhabirine anlatan Tuğrul Türkeş, babasının siyasette çizdiği sert imajının aksine, evine ve çocuklarına çok düşkün olduğunu belirtti.

MHP Lideri Bahçeli talimat verdi 'Alana almayın'

İYİ Parti kongresi için Anadolu’nun birçok bölgesinden Ankara’ya gelen partililerin Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etmek istemelerine müsaade edilmedi.

İYİ parti Kongresi MHP’yi ürküttü, açıklamalar gelmeye başladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, partiden ayrılanlara çağrıda bulunarak, “Rüzgara kapılıp ta sonradan hatasını anlayan kardeşlerimize kapılarımız açıktır” dedi.

TSK '3820 teröristi öldürüldü'

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren 3820 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Saadet Lideri, 'Medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin Genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Karamollaoğlu, iktidarın politikalarını sert bir dille eleştirerek, bir an önce hatadan dönülmesi çağrısında bulundu.

Erdoğan, 'Bu Teröristlerin Okumasına İzin Vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'nde, Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için stant açan öğrencilere saldırıya çok sert çıktı: Bu teröristlere üniversitede okuma hakkını vermeyeceğiz.

Sağlıkta Muhafazakârlaşmayı savunan AKP yetkilileri tedavi edilmeden bu iş çözülmez

AKP iktidarı dönemi etkisi hızla yayılan ve bilimselliği olmayan Alternatif Tıp Uygulamalarına –Sağlıkta Muhafazakârlaşma- CHP’li Biçer de tepki gösterdi.

Genelkurmay Başkanı açıkladı '157 TSK personeli...'

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralanan 157 TSK personelinin, tedavilerinin ardından kendi istekleriyle muharebe sahasına döndüğünü açıkladı.

2018 Yılı Yeni çıkan Torba yasada neler var?

2018 Yılı 21 Mart yeni torba yasa maddelerinde günlük hayatı düzenleyen birçok önemli konu bulunuyor. Meclis’te dün akşam kabul edilen vergi düzenlemelerine ilişkin torba yasaya göre, hurda teşviki ile 16 yaş ve üzerinde yaklaşık 6 milyon yaşlı araç trafikten çekilmesi halinde 10 bin TL’lik ÖTV indiriminden yararlanacak. TBMM Genel Kurulunda, 'torba tasarı' olarak bilinen, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 50-77'nci maddelerini kapsayan üçüncü bölümünde yer alan maddeler kabul edildi.

Doğan Grubu satışı resmen açıkladı

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada; Doğan Medya Grubu ile Demirören Medya Grubu arasında satış ve devir konusunda görüşmelere başlandındığı duyuruldu.

Suriyelilerin yurt içi ve yurt dışı telefon görüşmeleri ücretsiz oluyor

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Suriyeli sığınmacılara dağıtılmak üzere telefon sim kartı ihalesi açtı. Buna göre artık Suriyeli sığınmacılar yurt dışı ve yurt içi telefon görüşmeleri için para ödemeyecek.

Türkiye'den Birleşmiş Milletler'e jet yanıt

Birleşmiş Milletler (BM), devasa insan hakları ihlallerine yol açtığını söylediği OHAL uygulamasının sonlandırılması için Türkiye'ye çağrı yaptı.

Erdoğan 'Terör örgütlerini temizleyelim' dediğimiz zaman neredeydiniz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

MHP’li Şefkat Çetin’den ayrılık sinyali mi?

MHP'de Devlet Bahçeli'nin, partinin çekirdek kadrosu olan Başkanlık Divanı'nda da "yarı yarıya" değişime gideceği belirtiliyor.

Erdoğan, 'Bir gece ansızın Sincar’a da girebiliriz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında, Irak'taki PKK yuvası Sincar'a operasyon sinyali verdi.

Toplam 411 haber.