İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'ten destek ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı izleyerek takımımıza başarılar diledi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı izleyerek takımımıza başarılar diledi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, takımımızın bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde başlayan Giresunspor maçı hazırlıklarını izledi. Başkan  Abdullah Mergen, İkinci Başkan Hakkı Övünç, Basın Sözcüsü Serkan Özşen, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve kulübüm  CEO’su Av. Mustafa Karakaş ile bir araya gelen Bilgiç, takımımızı ligde aldığı sonuçlardan dolayı tebrik ederek, bu hafta oynanacak Giresunspor maçında başarılar diledi.


Başkan Abdullah Mergen’de, Bilgiç’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Emniyet teşkilatımızın ve Sayın Müdürümüzün desteğini her zaman hissediyoruz. Kendilerine Manisaspor konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ligde başarılı bir döneme girdiğimiz şu süreçte Manisa’daki bütün kurum ve kuruluşların vereceği destek bizi daha da güçlendirecektir.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme