Saruhanlı Muhtarlarına Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesinde Taşdibi ve Adiloba Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelen...

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesinde Taşdibi ve Adiloba Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelen Arslan, devam eden ve biten çalışmaları yerinde inceledi. Arslan, vatandaşlardan gelen talepleri de dinledi ve 2017 yılında da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde en iyi hizmetlerin hayata geçirileceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyen, muhtarlar ve mahalle halkı ile bir araya gelen Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı’da Taşdibi ve Adiloba Mahallelerini ziyaret etti. Taşdibi Mahalle Muhtarı Ali Çakal tarafından karşılanan Arslan, muhtardan hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Muhtar Ali Çakal, kanalizasyon ve içme suyu altyapısının tamamlandığını şimdi de kilit parke taşı çalışmalarının start alacağını söyledi. Taşdibi Mahallesinin artık daha sistemli olduğunu belirten Muhtar Çakal, yatırımlar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Adiloba’nın Projeleri Tamamlandı
Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan’ın Saruhanlı ilçesindeki diğer durağı Adiloba Mahallesi oldu. Arslan, mahalle meydanında muhtar Mehmet Emin Karakaya ve vatandaşlarla bir araya geldi. İçme suyu ve üstyapı projelerinin tamamlandığını belirten Muhtar Karakaya, herhangi bir sıkıntılarının kalmadığını dile getirdi.
En İyi Hizmetleri Kazandıracağız
Muhtarlıklar Dairesinin il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında mahalleleri ziyaret ettiğini belirten Daire Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesinde Taşdibi ve Adiloba mahalle sakinlerinin yapılan hizmetlerden memnun olduğunu söyledi. Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde en iyi hizmetlerin hayata geçirildiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN