TUR YILDIZ BİÇER TURGUTLU HUZUR EVİNDE

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Turgutlu Huzur evini ziyaret etti. Huzur evi sakinlerini ziyaret eden Biçer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Turgutlu Huzur evini ziyaret etti.

Huzur evi sakinlerini ziyaret eden Biçer,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı. Biçer’e Turgutlu CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, Turgutlu CHP Kadın Kolları Başkanı Burçin Çiber, İlçe Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları üyeleri eşlik etti.

Biçer; Beraberindeki heyet ile birlikte huzurevi sakinleriyle uzun bir süre sohbet etti.

Kadınlar günü ve referandum süreci hakkında açıklamalada bulunan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Açıklamasında; ”Bu sene ki 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü daha bir önem arz ediyor. Önümüzde referandum var ve özgür Türk kadını Cumhuriyetine sahip çıkacaktır. 16 Nisan’da ki referandum oylaması aynı zamanda Türk kadınının kazandığı tüm temel hakların oylanacağı bir oylamada olacaktır dedi.

Biçer; Önümüzde ki referandum sonrası evet çıkması durumunda kadınlar iki kez kaybedecektir. Kadınlarımızın rolü her zaman çok önemlidir, referandumda da özgürlükçü Cumhuriyet kadını ülkesi için çaba sarf edecektir. Kadınlar istemedikten sonra bu ülkede dayatmalar olamaz. Türk kadının kararlı tutumuyla al aşağı edilmiştir.

Biz bu emaneti sonuna kadar taşıyacağız.

Cumhuriyet kurulduğunda nasıl Türk kadını erkekle aynı cephede savaştıysa, nasıl bize bu Cumhuriyeti armağan ettiyse bizlerde bunun sorumluluğu omuzlarımızda taşıyoruz. Tüm kadınlarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ülkemizin geleceğine çocuklarımızın geleceğine Türk kadını sahip çıkacaktır. Geçmişte olduğu gibi egemenliği saraydan aldık, halka verdik şimdide bu egemenliğimizi bir zümreye bırakmayacağız” dedi.

Biçer; Kendi sosyal medya hesabı üzerinden de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Ülkemizin bugünlere ulaşmasında emeği olan yaşlılarımızı, büyüklerimizi ziyaret etmek ve oldukça kritik bu süreçte #HAYIR dualarını almak için Turgutlu Huzurevi'ndeyiz!

Gölgesinde hayat bulduğumuz koca çınarlarımızı unutmayalım!

CHP Turgutlu İlçe Başkanımız Erk Kayabaş, Kadın Kolları Başkanımız Burçin Şenoğlu Çiber ve yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz Turgutlu Huzurevi nin tüm yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. İfaledelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme