TURGUTLU'DA KAYBOLAN ŞAHSIN MANİSA'DA CESEDİ BULUNDU

Manisa'da elleri ve ayakları bağlı bir erkek cesedi bulundu. Olayı araştıran Jandarma, cinayet zanlısı olarak evli çifti gözaltına aldı. 

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Manisa’da elleri ve ayakları bağlı bir erkek cesedi bulundu. Olayı araştıran Jandarma, cinayet zanlısı olarak evli çifti gözaltına aldı. 

Olay Şehzadeler İlçesi Karaoğlanlı mahallesinde meydana geldi. Karaoğlanlı Mahallesi Kırcali mevkide elleri ve ayakları bağlı erkek cesedi bulunduğu ihbarı alan Jandarma harekete geçti. Olay yerine çok sayıda Jandarma ekibi sevk edildi. Cinayetin işlendiği yer geniş güvenlik çemberi altına alındı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları araştırmanın ardından, bulunan erkek cesedinin 40 yaşlarında, elleri ayakları bağlı bir erkeğe ait olduğu, şahsın aldığı darbeler sonucu öldüğü ve bu şekilde araziye atıldığı tespit edildi.

TURGUTLU’DAKİ KAYIP ŞAHIS ÇIKTI

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bulunan ceset ile ilgili derinlemesine inceleme başlattı. Yapılan imceleme sonrası cesedin 3 gün önce Turgutlu ilçesinden kaybolan M.K.’ye ait olduğu tespit edildi.

ÖNCE İTİRAF ETTİLER SONRA “BİZ YAPMADIK” DEDİLER

M.K.’nin Manisa’da sevgilisi olduğu ve en son sevgilisinin yanında olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, kısa süre içinde G.K.(37) isimli kadına ulaştı G.K. gözaltına alındı. G.K.’nin kocası Ö.K de (45) gözaltına alındı.

KIZIMI TACİZ EDİNCE 

G.K. isimli kadın Jandarmadaki ilk ifadesinde dost hayatı yaşadığı M.K’nin ‘’Kızımı taciz etti, uyarmak için M.K.’yi Karaoğlanlı Mahallesi Kırcaali mevkisine konuşmak için çağırdım ve konuşup bölgeden ayrıldım” dediği öğrenildi. 

Jandarma ekipleri tarafından cinayet şüphelisi karı-koca ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildiler.

Haber: Serkan Özcan

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN