TURGUTLU MERKEZ İLETİŞİM FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Turgutlu Atatürk Bulvarı Üzerinde bulunan Merkez iletişim toptan kontör ve fatura tahsilatı toptan TL ve fatura tahsilatı bayilikleri verir kaliteli güler yüzlü işletmecileriyle sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

Turgutlu Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Merkez İletişim geçtiğimiz Turgutlu'nun cazibe merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Merkez İletişim fatura ödeme noktası olarak da hizmet veriyor.

Merkez iletişimin hizmetleri arasında KentKart dolumu, sıfır ve ikinci el telefon, tablet, bilgisayar satışları yanı sıra, ikinci el telefon alımı da gerçekleştirilmektedir. Teknik servisi konusunda tecrübeli bir isim olan Merkez İletişim, her türlü telefon, tablet ve bilgisayar tamiratını garanti güvencesi ile yapıyor.

İşletme uzun yıllardır Turgutluda marka olma yolunda hızla ilerlemiş siz değerli Turgutlu halkına hizmet etmeye devam etmiştir. İşletmede Kart dolum olmak üzere fatura tahsilatı ve teknik servis hizmetleride verilmektedir. Merkez İletişim güleryüzlü çalışanları ile Turgutlu'ya daha kaliteli bir hizmet verme yolunda ilerlemektedir.Turgutlu Mekez iletişim
Cep: 0532 283 09 55
Tel   :(0236) 313 39 09
E-posta :[email protected]

Adres : Altay Mahallesi Atatürk bulvarı no 141

 

Bakmadan Geçme