Turgutlu Yeni Nazilli Pide Yeni Damak Tadı

Turgutlu'un yeni damak tadı. Kısa sürede ''Yeni Nazilli Pide Salonu'' vatandaşların damak tadına farklı bir lezzet sunuyor.

Turgutlu’un yeni damak tadı. Kısa sürede ‘’Yeni Nazilli Pide Salonu’’ vatandaşların damak tadına farklı bir lezzet sunuyor.

Yedi Eylül Mahallesi Eski Manisa Yolu No:66/A da hizmet veren ’Yeni Nazilli Pide Salonu’nda vatandaşlar aileleriyle huzurlu bir şekilde pide çeşitlerini rahatlıkla yeme imkanı buluyor.

Yeni Nazilli pide salonu İşletme sahibi ve çalışanları, Turgutlu’da damak tanına faklı bir anlayış getirdiklerini ifade ederek işletmenin çalışanlarıyla birlikte Turgutlulu hemşerilerimize rahat bir aile ortamı sunmayı hedefledik güler yüzlü titiz ve temiz bir işletmecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğiz ifadelerine yer verdiler.

İşletme çalışanları Vatandaşlarımız isterlerse en kısa süre içinde 0507 094 11 44 nolu “Alo paket” hattını arayarak hizmetlerimizden yararlanabilecekler ve en kısa sürede siparişleri evlerine de ulaşacak Vatandaşlarımızı Yeni Nazilli pide salonu’na bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme