TURGUTLULU KIZLARIMIZ YARI FİNALDE

Samiye Nuri Sevil O.Okulu Küçük kızlar Yarıfinalde, Tebrikler kızlar yola devam.

Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu küçük kız hentbol takımı 18-21 mart tarihlerinde Edremit'te yapılacak grup müsabakaları için öğrenci velileri okul müdürü ve öğrenciler tarafından uğurlanmışlardı.

18-21  Mart tarihleri arasında Edremit te yapılan Küçük Kızlar Hentbol Grup Birinciliği müsabakalarında oynadığı maçları farklı skorlarla kazanan Samiye Nuri Sevil O.O küçük kız hentbol takımı 8-11 Nisan tarihler arasında Isparta da yapıolacak olan yarıfinal müsabakalarında Manisa yı temsil edecek.

Sevindirici haber geldi. Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu Küçük kızlar hentbol grup maçları sona erdi.

Samiye Nuri Sevil O.Okulu 22

Muğla 9

Küçük kızlar hentbol grup birinciliği bugün oynadığı maç sonucu,

Samiye Nuri Sevil O.Okulu 16

Çanakkale 4

Samiye Nuri Sevil O.Okulu Küçük kızlar Yarıfinalde, Tebrikler kızlar yola devam.

Beden egitimi öğretmenleri Ergun Erbay, Zuhal Erbay ve öğrencileri Kaptan Sevim Ak, Kaptan yardımcısı Esra Yurtseven, Fatma Kızılkan, Raziye Nur Süngü, Tuğba Göktaş, İffet Özata, Betül Şeker, Betül Yılmaz, Emine Şeyma Çaygeçen, Zümra Kurtel,Büşra Sarıbey, Irmak Karataş, aldıkları galibiyet sevinci ve madalyaları ile Turgutlu'ya dönüyorlar.

Ergün Erbay ile yapılan görüşmede maçların kendileri açısından çok güzel geçtiğini aldıkları sonuçlardan memnun olduklarını bu hızda devam edebilmek için döner dönmez sıkı bir çalışma içerisine gireceklerini ifade etti.

Haber: Haşim Karataş

 

Bakmadan Geçme