UNTDAĞININ ŞAMPİYONU HAMZA KÖSEOĞLU OLDU

Bu yıl 2.sini düzenlediği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali'nde 412 güreşçi kıyasıya yarıştı özellikle başpehlivanların güreşleri kıran kırana geçerken müsabakaların şampiyonu Hamza Köseoğlu oldu.

PAYLAŞ
Haber Kasaba - Haber Kasaba

Bu yıl 2.sini düzenlediği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nde 412 güreşçi kıyasıya yarıştı; özellikle başpehlivanların güreşleri kıran kırana geçerken müsabakaların şampiyonu Hamza Köseoğlu oldu.

Er meydanının yiğitleri Yununsemre’de buluştu. Bu yıl 2.si Ortaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nde 35 başpehlivan, 35’i başaltı pehlivan olmak üzere toplam 412 sporcunun yarıştığı müsabakalar güreşseverleri mest etti. Özellikle başpehlivanların karşılaşmaları kıran kırana geçerken Mehmet Yeşilyeşil, Recep Kara, İsmail Balaban, Turhan Balaban, Serhat Gökmen, İsmail Koç gibi ata sporumuzun önde gelen isimlerinin müsabakaları nefes kesti. Müsabakalarda ipi göğüsleyen ise Hamza Köseoğlu olurken; 2. Serhat Gökmen, 3. ise Nedim Gürel ve İsmail Koç oldu. Başaltı kategorisinde ise Süleyman Başar 1., Şahin Birici 2., Osman Karataş ise 3. oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve protokol üyeleri verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN