YOLU SEVGİDEN GEÇENLER!

Sevdiklerinize Gazetenin Bulmaca Eki Muamelesi Yapmayın! 

Merhaba Sevgili Okurlar..

Bundan böyle çeşitli konularla köşe yazılarında buluşacağız sizlerle. Ben severek yazıyorum; umarım sizler de severek okursunuz..

Sevgi demişken ilk konumuz da sevgi olsun istedim. Her canlının ihtiyacıdır sevgi. Su gibi,ekmek gibi,hava gibi.. ben su sevmiyorum,nefes almaktan hoşlanmıyorum diyeni duyamazsınız. Sevgi de böyledir; sevilmekten ve/veya sevmekten hoşlanmıyorum diyemez hiç kimse..

Enteresandır sevgiye tepkilerimiz.

Ya çok severiz. O kadar çok severiz ki; ya kendimize ya karşımızdakine zarar veririz..

Tatlıyı çok severiz de çok çok yer sonunda şeker hastası olup şekeri kendimize yasak ederiz. Eşimizi çok severiz o kadar severiz ki burnunun ucunu kimse görmesin der; sevgimizde boğarız.. daha çok sevip öldürenler var; çok sevdiğim için öldürdüm diyen,  sevmez olaydı dediklerimiz☺..

Bir de sevdiğimi belli etmeyeyim de şımarmasın tipi sevenler var..

Çocuğuna aferim diyemez. Şımarmasın..

Aşkına bir telefon açamaz, bir çiçek alamaz. Şımarmasın..

Çalışanına helal olsun sana diyemez..

Şımarmasın..

Bırakın şımarsın.. Neden şımarınca bir daha aynı çıtayı tutturamayacağınızdan endişelisiniz ki? Belki de gördüğü o değeri kaybetmemek için çocuk daha çok ders çalışacak, aşkın daha da tutkuyla bağlanacak, personelin daha da dürüst daha da özveriyle çalışacak.. Denemeye değmez mi?

Haaa olmaz karizmam sarsılır diyenlerdenseniz;

Çocuklar anlamaz karizmadan.. Kaybedersiniz de o masum yüreğin sizi oturttuğu muhteşem kürsüyü; bir daha kazanamazsınız..

Hele kadınını aramamaya alıştırmak ennn büyük hata… Sanırsınız ki bir otorite kurdum, mesafe koydum da yüz bulamaz şımaramadan peşimden koşar koşar..

Yanılıyorsunuz azizim..

Üstadın da dediği gibi..

Kaybetmek istemediğin kadını, sakın yokluğuna alışacak kadar yalnız bırakmayın. Seviyorsan eğer basit tartışmalardan sonra aramamakla cezalandırmaya calışma, gurur yapma..

Bir kadın erkeğinin sesini duymamaya alışırsa, daha sonradan duymaya tahammül edemez..

Çünkü kadını bağlayan tek şeyne kadar sevildiği değil,ne kadar sevdiğidir..

Sen ne kadar seversen sev , onun sevgisi bittiğinde her şey bitmiş demektir.

Sevse de gider, aklı sende kalsa da gider..

Bir kadını fethetmek ;ona teslim olmaktan geçer..

size küçük bir tüyo vereyim. Her sevgi yorulur, yıpranır. Birgün çok sağlam sandığınız temellerin üstünden sular geçtiğini görürsünüz.

Sevgi emek ister. Emek nedir?

İşin olmadığında, uykun olmadığında, cebinde para olduğunda hatırlamak,  sıra onda diye iletişimi sıraya koymak, o bunu yapmıştı diye karşılığı kadar ikramda bulunmak hangi sevgiye karşılıktır?

Sevdiklerinize gazetenin bulmaca eki muamelesi yapmayın.. Fırsat buldugunuzda aramak ;aramak değildir..

Siz hiç en yoğun zamanınızda aklıma geldin deyip aramayı , toplantının ortasında gizlice mesaj çekip bu toplantıdan bile önemlisin yazmadan edemedim demeyi? Ya da bu duyguyu yaşatan oldu mu?

İşte tüyo burada.. Eğer bu duyguyu yaşatan olduysa veya yaşattıysanız siz artık çok özelsiniz..Sarsılmaz bir tahtınız vardır. Çünkü kimse o duyguyu kaybetmeyi göze alamaz..

Yolu sevgiden geçenlere selam olsun..


 

Yazarın Diğer Yazıları