• Haberler
  • Gündem
  • 16 YAŞINDAKİ KIZI ÇIPLAK RESİMLERİYLE TEHDİT ETTİ !

16 YAŞINDAKİ KIZI ÇIPLAK RESİMLERİYLE TEHDİT ETTİ !

LİSELİ KIZIN ÇIPLAK RESİMLERİYLE TEHDİT ETTİ Manisa'da yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisine Çıplak resimleri ile şantaj yapan bir şahıs gözaltına alındı.

Liseli genç kız ile genç adam bir süre önce sosyal paylaşım sitesinde tanıştılar.

İkili arasındaki görüşmeler bir süre sonra sık kullanılan diğer sosyal medya platformları üzerinden devam etti. Bu görüşmelerde çıplak fotoğraflarını Y.S.(24)’ye gönderen liseli genç kız bir süre sonra fotoğraf göndermeyi reddedince iddiaya göre Y.S tarafından tehdit edildi.

Liseli genç kızın daha önce gönderdiği çıplak fotoğrafları arkadaşlarına göndermekle ve sosyal medyada yaymakla tehdit etmesi üzerine Y.S genç kızın fotoğraflarını yaymakla tehdit edip kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikâyetçi oldu.

ŞÜPHELİ ŞÂHISI POLİS OKUL ÖNÜNDE YAKALADI

Şüpheli şahıs Saruhanlı ilçesinde Manisa’ya gelerek genç kızın okuduğu okul önünde dolaştığı ve kızın resmini okuldan çıkan diğer öğrencilere göstermesi ve yerini sorması üzerine genç kızın arkadaşları şüphelenerek polisi aradılar.

Okul önüne gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri okul önünden ve arkasında bulunan kafelerde araştırma yaptı.
Şüpheli Y.S Okul arkasında bulunan bir kafede çay içerken gözaltına alındı.

Göz altına alınan Y.S Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından İfadesi alınmak üzere Asayiş Şubeye götürüldü.
Öte yandan göz altına alınan Y.S işlemlerinin ardından Mahkemeye sevk edileceği ayrıca Y. S’nin cep telefonunda genç kıza çıplak resimler bulunduğu öğrenildi.

HABER:SERKAN ÖZCAN

Bakmadan Geçme