• Haberler
  • Manisa
  • 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Komite Toplantıları Yapıldı

19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Komite Toplantıları Yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı, 7 Eylül Turgutlu’muzun Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü Ve 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Komite Toplantıları Yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı, 7 Eylül Turgutlu’muzun Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü ve 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı komite toplantısı, 01 Ağustos 2024 Perşembe günü Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Turgutlu Kaymakamı KAPANKAYA’nın yanı sıra İlçe Jandarma Komutan V. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Ersin SAĞLAM, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman GENÇOĞLU, İlçe Sağlık Müdür V. Uzm. Dr. Gülşen CAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ve Şube Müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilci V. Gazi Sadık ÖZDEMİR ve Zabıta Müdürü Hasan KIZIL katıldı.

Toplantı, yapılacak etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunulması, programın belirlenmesi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme