• Haberler
  • Gündem
  • Ak Parti Turgutlu Teşkilatı İlçe Teşkilatı Gelişimi İçin Toplandı

Ak Parti Turgutlu Teşkilatı İlçe Teşkilatı Gelişimi İçin Toplandı

Toplantıda, ilçenin güncel gündemi, devam eden ve planlanan projeler ile vatandaşların talepleri değerlendirildi

Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çalışır, AK Parti Turgutlu Teşkilatında Toplantıya Katıldı.Manisa Milletvekili Tamer Akkal ve AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çalışır, AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda, ilçenin güncel gündemi, devam eden ve planlanan projeler ile vatandaşların talepleri değerlendirildi.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine yönelik önemli konular ele alındı. Esnafların yaşadığı sorunlar, altyapı projeleri ve kamu hizmetlerine dair talepler de gündemdeydi.Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Turgutlu’nun gelişimi için yürütülen projelerin takipçisi olduklarını belirterek, vatandaşlardan ve esnaflardan gelen taleplerin dikkate alınacağını ifade etti. İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çalışır ise, il ve ilçe teşkilatlarının sürekli sahada olduğunu ve halkın beklentilerine yönelik çözümler üretmek için çalıştıklarını vurguladı.
Toplantının sonunda, yerel yönetim ve hükümet iş birliğiyle Turgutlu’nun kalkınması için atılacak adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. AK Parti teşkilatı, ilçedeki vatandaşlarla ve esnaflarla temaslarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme

Haber Kasaba - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!