• Haberler
  • Manisa
  • Atatürk Mahallesi'nde kurulan meclis, ikinci toplantısını gerçekleştirildi

Atatürk Mahallesi'nde kurulan meclis, ikinci toplantısını gerçekleştirildi

ATATÜRK MAHALLESİ’NDE MECLİS İKİNCİ KEZ TOPLANDI

Yunusemre’de vatandaşın söz sahibi olduğu ‘Mahalle Meclisleri’ toplantıları devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nde kurulan meclis, ikinci toplantısını gerçekleştirerek talepler tek tek gündeme alındı.

‘Yunusemre’yi Birlikte Yöneteceğiz’ sloganıyla hareket eden ve bu doğrulta ilçenin her mahallesinde halkın kuracağı meclisler oluşturacaklarının sözünü veren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın ‘Mahalle Meclisleri’ projesinin startı geçtiğimiz haftalarda verilmişti. Başkan Balaban’ın öncülüğünde oluşturulan mahalle meclisleri talepler ve sorunların çözümü noktasında belediye ile halk arasında köprü olmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Atatürk Mahallesi’nde oluşturulan Mahalle Meclisi, ikinci kez toplanarak bir önceki toplantıda vatandaşların taleplerinin yerine getirilip getirilmediği konusunu görüştü. Hayata geçirilecek olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Atatürk Mahallesi Muhtarı Bedir Kılıç bir önceki toplantıda talep edilen sorunların çözüme kavuşmaya başlamasından dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.

Meclis üyelerine seslenen Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç projenin önemine ilişkin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban öncülüğünde oluşturduğumuz mahalle meclisleri toplantılarının birincisini Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirmiştik. Bu toplantılarımızın ikincisini de mahalle sakinlerimiz ile yaptık. Talep edilen sorunların çözüme kavuşması noktasında biz yerel yönetimler olarak vatandaşımızın sesi olmak için elbirliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Bundan sonra da mahalle meclislerimizle sık sık halkımızla bir arada olacağız. Vatandaşlarımız meclislerimiz aracılığıyla sorunları iletecek çözüme kavuşturacağız. Halkçı bir anlayış ile Yunusemre’yi yöneteceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme